Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Hoofdthema RMV 2023: Toekomst van de melkveehouderij

Ben je als melkveehouder op zoek naar toekomstperspectief in deze onzekere tijd? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

We begrijpen dat het momenteel uitdagend is om je bedrijf succesvol te laten groeien. Daarom willen we je graag informeren en inspireren met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten die de toekomst van de melkveehouderij vormgeven.

 

Bij RMV ontdek je hoe innovatieve technologieën jouw bedrijf toekomstperspectief bieden. Leer meer over emissiereductie in de stal, nieuwe ketensamenwerking en multifunctionele landbouw. Ontdek de mogelijkheden om efficiënter te werken, je bedrijfsresultaten te optimaliseren en welke andere mogelijkheden er zijn naast de verkoop van melk.

Naast informatieve artikelen en praktische video’s waarin melkveehouders vertellen over hun ervaringen, bieden we ook kennissessies aan waarin experts uit de sector hun kennis en delen. Vergeet niet om Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te bezoeken, waar je de nieuwste technologieën en oplossingen kunt ervaren en direct in contact kunt komen met leveranciers en andere melkveehouders.

Begin vandaag nog met het verkennen van de toekomst van de melkveehouderij!

Kennissessies RMV

Kennissessie nieuwe ketensamenwerking

Kennissessie stikstofuitdagingen

Exposanten Toekomst van de melkveehouderij

De toekomst van de melkveehouderij ontdek je tijdens een bezoek aan RMV. Ga langs bij Bio-Line waar ze jou alles kunnen vertellen over biogas, gas dat wordt geproduceerd door de vergisting van mest, gft of ander organisch afval. Biogas is hét resultaat van de samenwerking tussen mens, dier en innovatie. Het resultaat van kringlooplandbouw dus.

 

Benieuwd naar andere inkomstenbronnen binnen de melkveesector? Bezoek het Multifunctionele Landbouwplein tijdens RMV Hardenberg en RMV Gorinchem en laat je inspireren door toeleveranciers en andere (voormalig) melkveehouders die je voorgegaan zijn.

 

Op zoek naar advies bij de veranderingen die op jou als melkveehouder afkomen in deze bijzondere en onzekere tijd? Bezoek de stand van Rabobank tijdens RMV. De adviseurs van Rabobank gaan graag met je in gesprek en denken mee over moeilijke, maar belangrijke keuzes waar melkveehouders mee te maken krijgen.

 

Ook LTO, dé ondernemersorganisatie voor Nederlandse boeren en tuinders is aanwezig tijdens RMV en informeert je graag over hun kijk op de toekomst van de sector. Dus zet RMV in je agenda en ontdek de toekomst van de melkveehouderij.

Cowtoilet: emissie reduceren én bijdragen aan circulaire landbouw

Jan-Willem Tijken deelt vol enthousiasme hoe hij dankzij het CowToilet emissie vermindert en een waardevolle bijdrage levert aan circulaire landbouw. Het CowToilet van Hanskamp biedt jou de kans om dezelfde positieve impact te hebben op jouw bedrijf. In deze video vertelt Jan-Willem Tijken uit Zelhem over de talloze voordelen die hij heeft ervaren sinds hij het CowToilet op zijn bedrijf heeft geïntegreerd. 

 

Met dit RAV-gecertificeerde automatische urineersysteem kun je op een milieuvriendelijke manier zeer doelgericht bemesten. Dit leidt niet alleen tot een efficiëntere werkwijze, maar draagt ook bij aan een duurzamere agrarische sector.

Kennisprogramma

Ontdek de toekomst van de melkveehouderij tijdens RMV in het kennisprogramma! Binnenkort maken we de sprekers bekend voor dit thema. Ben jij benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en trends die de melkveehouderij vorm zullen geven? Kom dan naar Rundvee & Mechanisatie Vakdagen en laat je informeren door experts en topsprekers uit de sector. Ontdek hoe de melkveehouderij zich klaarmaakt voor de toekomst en welke innovaties jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Scroll naar top