Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Geef bekendheid aan jouw beursdeelname

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Gepersonaliseerde social media banners mét gratis registratielink

Zodra de registratieportal voor bezoekers geopend is (ca. 6 weken voor beurs) ontvang jij als exposant een email met een link naar een gepersonaliseerde banner met jouw bedrijfsnaam en standnummer. Deze banner kun je delen op alle social media kanalen. Hier is jouw persoonlijke registratielink aan gekoppeld, waardoor al jouw relaties zich door op de banner te klikken, gratis kunnen registreren voor een bezoek aan de beurs. In jouw My Easyfairs omgeving zie je gelijk wie van jouw relaties zich via jouw link geregistreerd hebben.

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo en diverse banners. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijk relevante doelgroep.

Tip: De marketingmaterialen en banners kun je gebruiken op jouw website, in jouw e-mailhandtekening of in jouw digitale nieuwsbrieven. In jouw online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal.

Scroll naar top