Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Laat je voorbereiden op de toekomst

RMV is hét platform waar de hele rundveesector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis te delen. Bij RMV vind je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die je helpen jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Je ontdekt de nieuwste trends en technologieën die van invloed zijn op je bedrijfsvoering en doet nieuwe kennis op tijdens een van de kennissessies of praktische workshops.

Door de meest actuele thema’s uit de sector zoals de Boerderij van de Toekomst, Future Farming en Diergezondheid het hele jaar door centraal te stellen, word je bij RMV voorbereid op de toekomst.

 

Kortom, RMV is dé plek waar je als melkveehouder, akkerbouwer, loonwerker of professional uit de agrarische sector moet zijn, waar je waardevolle kennis opdoet, je netwerk ontmoet en nieuwe contacten legt. Kom naar RMV en laat je voorbereiden op de toekomst.

Bezoek Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

RMV is hét event dat je als melkveehouder, akkerbouwer, loonwerker of andere professional uit de agrarische sector niet mag missen, waar je waardevolle kennis opdoet, je netwerk ontmoet onder het genot van een hapje en een drankje en waar je nieuwe contacten legt.

Ontdek de beste innovaties uit de sector

Ontdek de toekomst van de rundveesector op RMV! Tijdens RMV maak je kennis met de beste innovaties uit de sector, die jou als melkveehouder vooruit helpen en toekomstperspectief bieden.

Breng je stem uit op jouw favoriete innovatie en ontdek welke innovatieve technologie dit jaar de meeste stemmen krijgt en ervandoor gaat met de felbegeerde RMV Innovatie Award.

 

Vorig jaar won de Lely Exos de landelijke innovatie award, dus wie weet welke innovatie dit keer zegeviert! Mis deze unieke kans niet en bezoek RMV om een glimp op te vangen van de ontwikkelingen die de rundveesector vormgeven.

''De RMV beurs is heel belangrijk voor ons. Als ik een plan heb op het bedrijf en op zoek naar bepaalde toeleveranciers ben, dan is het vrijblijvend op een beurs om die op te zoeken en om te kijken wat bij mij past en ze vervolgens uit te nodigen bij mij thuis.''

Scroll naar top