Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Wij nodigen jouw relaties uit, uit jouw naam

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is onderdeel van het full-service concept en is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken. De uitnodigingsservice is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw succes. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Upload je relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

 

Wees er snel bij, want jouw relatielijst (max. 2.000 adressen) moet uiterlijk 19 augustus 2024 voor Hardenberg en 23 september 2024 voor Gorinchem geüpload zijn via My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

Wees er snel bij, de relatielijst voor RMV Gorinchem met max. 2000 adressen moet uiterlijk 23 september 2024 geüpload zijn in My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Bij vragen neem gerust contact op met Exhibitor Activation.

Uitnodigingsservice RMV Hardenberg en Gorinchem: deadline verstreken

 

Helaas kun je op dit moment niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice voor RMV Hardenberg en RMV Gorinchem. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loop je een aantal voordelen mis. Wel kun je nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vind je jouw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om je beursdeelname actief te promoten.

De belangrijkste voordelen op een rij

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!
Het merendeel van de bezoekers van RMV komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. Jij geeft aan welke relaties wij voor jou uitnodigen, alles is AVG-proof
Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor jou ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.
3. Jij levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij jou voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om jouw relatielijsten aan te leveren, geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die jij ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en beoogde relaties.

Kort samengevat

Vragen over de uitnodigingsservice?

Neem gerust contact op met Exhibitor Activation. Zij helpen je graag verder.

Scroll naar top