Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Waarom deelnemen aan RMV?

Deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen biedt de unieke mogelijkheid jouw producten en diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de agrarische sector uit heel Nederland, de Belgische en Duitse grensgebieden. Daarbij ben je het hele jaar door, dus voor, tijdens en na de beurs zichtbaar binnen jouw doelgroep door middel van je online profiel op de website van RMV.

 

Ieder jaar organiseert RMV een uitgebreid kennisprogramma waar de meest actuele thema’s uit de sector centraal staan. In 2023 zijn dit de toekomst van de melkveehouderij, Smart Animal Farming en diergezondheid. Als exposant van RMV kun jij een actieve rol spelen in het kennisprogramma en kun je jouw kennis en expertise delen met de gehele sector. Naast het kennisprogramma zijn er tijdens de beurs diverse themapleinen waar praktische workshops georganiseerd worden, of waar deelsegmenten van de sector uitgelicht worden.

PRESENTEER jouW PRODUCTEN

Kennis vergaren wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan RMV. Toon als exposant je innovaties en de laatste ontwikkelingen in slechts drie dagen aan de hele sector.

RELATIES VERSTERKEN ÉN UITBREIDEN

Tijdens de vakbeurs versterk je jouw bestaande relaties en breid je je netwerk uit. Ontmoet de hele sector in slechts 3 dagen tijd.

TOEKOMSTGERICHT

RMV bereidt de bezoeker voor op de toekomst. Tijdens RMV staan actuele thema’s zoals de toekomst van het melkveebedrijf, diergezondheid en Smart Animal Farming centraal.

Aftermovie RMV Hardenberg

RMV Hardenberg is tijdens de 26e editie in 2022 bezocht door meer dan 21.000 professionals uit de melkveesector. Bekijk hieronder een sfeerimpressie.

Aftermovie RMV Gorinchem

In 2022 organiseerde RMV Gorinchem haar 15e editie, waar maar liefst 16.500 professionals uit de sector op afkwamen. Bekijk hier de aftermovie.

Exposanten aan het woord

Benieuwd hoe onze exposanten deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen ervaren hebben, wat het hen heeft opgeleverd en waarom ze er aankomende editie weer bij zijn? Je leest in onze rubriek ‘Exposant aan het woord’.

Exposanten aan het woord

Exposant aan het woord: Agrifirm

Met een geschiedenis die 120 jaar teruggaat in Nederland, is Agrifirm uitgegroeid tot de Royal Agrifirm Group, met meerdere ondernemingen in binnen- en buitenland en

Lees meer »
Scroll naar top