Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Waarom deelnemen aan RMV?

Deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg of Gorinchem biedt de unieke mogelijkheid jouw producten en diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de agrarische sector uit heel Nederland, de Belgische en Duitse grensgebieden. Daarbij ben je het hele jaar door, dus voor, tijdens en na de beurs zichtbaar binnen jouw doelgroep door middel van je online profiel op de website van RMV. De edities van RMV in Hardenberg en Gorinchem zijn in 2023 bezocht door meer dan 42.000 professionals uit de sector.

 

Ieder jaar organiseert RMV een uitgebreid kennisprogramma waar de meest actuele thema’s uit de sector centraal staan. In 2024 zijn dit de Boerderij van de Toekomst, Future Farming en Diergezondheid. Als exposant van RMV zijn er mogelijkheden om een actieve rol te spelen in het kennisprogramma, waardoor je jouw kennis en expertise kunt delen met de gehele sector. 

Benieuwd wat je mist als je niet deelneemt aan RMV?

Onze exposanten vertellen je waarom ze, soms al meer dan 20 jaar, deelnemen aan RMV in Hardenberg of Gorinchem en wat je nu mist als je níet aanwezig bent. 

 

Bert Lam staat met Kopros in 2023 voor het eerst op RMV. “Als je hier niet geweest zou zijn dan zou je die potentiële geïnteresseerden gemist hebben en een aantal maanden heel hard rond moeten rijden door Nederland. Dan heb je hier in drie dagen goud in handen. Daar ga je gericht mee aan de slag en zo heb je van één editie van RMV al 300 (!) leads”.

Aftermovie RMV Hardenberg

RMV Hardenberg is tijdens de 27e editie in 2023 bezocht door meer dan 24.000 professionals uit de melkveesector. Bekijk hieronder een sfeerimpressie.

Aftermovie RMV Gorinchem

In 2023 organiseerde RMV in Evenementenhal Gorinchem haar 16e editie, waar bijna 18.000 professionals uit de sector op afkwamen. Bekijk hier de aftermovie.

PRESENTEER jouW PRODUCTEN

Kennis vergaren wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan RMV. Toon als exposant je innovaties en de laatste ontwikkelingen in slechts drie dagen aan de hele sector.

RELATIES VERSTERKEN ÉN UITBREIDEN

Tijdens de vakbeurs versterk je jouw bestaande relaties en breid je je netwerk uit. Ontmoet de hele sector in slechts 3 dagen tijd.

TOEKOMSTGERICHT

RMV bereidt de bezoeker voor op de toekomst. Tijdens RMV staan actuele thema’s zoals de boerderij van de toekomst, future farming en diergezondheid centraal.

“Deelname aan RMV stelt ons in staat in contact te komen met potentiële kopers en te horen wat er speelt bij onze doelgroep. Het is regelmatig voorgekomen dat we de verkoop van een windmolen rechtstreeks konden linken aan onze aanwezigheid op een van de beurzen,” 

José Braakman, WES.

Exposanten aan het woord

Benieuwd hoe onze exposanten deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen ervaren hebben, wat het hen heeft opgeleverd en waarom ze er aankomende editie weer bij zijn? Je leest in onze rubriek ‘Exposant aan het woord‘.

Exposanten aan het woord

Exposant aan het woord: Agrifirm

Met een geschiedenis die 120 jaar teruggaat in Nederland, is Agrifirm uitgegroeid tot de Royal Agrifirm Group, met meerdere ondernemingen in binnen- en buitenland en

Lees meer »
Scroll naar top