Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Kenniscentrum Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Welkom bij het Kenniscentrum van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Hier vind je alle video’s van kennissessies die opgenomen zijn tijdens de beurzen en video’s die het jaar door opgenomen worden over ontwikkelingen uit de sector, innovaties en meer.

 

Of je nu agrarisch professional, veehouder, akkerbouwer, loonwerker bent of gewoon geïnteresseerd bent in de melkveesector, het Kenniscentrum van RMV biedt jou waardevolle informatie en praktische tips. Hier vind je interviews, innovaties, inspirerende kennissessies en actuele ontwikkelingen uit de melkveesector.

 

Wil je weten welke nieuwe technologieën de sector vormgeven, hoe je de efficiëntie van je bedrijf kunt verbeteren, of welke trends er spelen in de wereld van landbouw en veeteelt, wij hebben het voor je verzameld. Bekijk de video’s en laat je voorbereiden op de toekomst.

De boer is troef in stadstaat Nederland

Elke 25 jaar halveert het aantal boerenbedrijven in Nederland. Tot voorkort bleven de dieraantallen redelijk op peil, doordat een stoppende boer vaak werd overgenomen door ‘de buurman’. Het model van schaalvergroting loopt echter rap tegen

Lees verder »

Kennisdeling: Is jouw mest geld waard?

Met de innovatie van Bio-line kan geld verdiend worden met mest. Hoe? Heel simpel door groen gas en kunstmest te produceren op de boerderij. Het merk Bio-Line biedt deze oplossing. Met de Bio-UP produceer je

Lees verder »
Scroll naar top