Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Kenniscentrum Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Het Kenniscentrum van RMV biedt waardevolle informatie en praktische tips. Hier vind je interviews, video’s over de beste innovaties, inspirerende kennissessies en actuele ontwikkelingen uit de melkveesector. RMV bereidt je voor op de toekomst.

Nieuwste artikelen

De boer is troef in stadstaat Nederland

Elke 25 jaar halveert het aantal boerenbedrijven in Nederland. Tot voorkort bleven de dieraantallen redelijk op peil, doordat een stoppende boer vaak werd overgenomen door ‘de buurman’. Het model van schaalvergroting loopt echter rap tegen

Lees verder »

Kennisdeling: Is jouw mest geld waard?

Met de innovatie van Bio-line kan geld verdiend worden met mest. Hoe? Heel simpel door groen gas en kunstmest te produceren op de boerderij. Het merk Bio-Line biedt deze oplossing. Met de Bio-UP produceer je

Lees verder »

Hoofdthema's RMV

Boerderij van de Toekomst

Hoe ziet de boerderij van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen en mogelijkheden zijn er die van toepassing zijn op jouw bedrijf? Dit ontdek je tijdens RMV.

Future Farming

Hoe kan de rundveesector innoveren met behulp van slimme technieken, AI, data en duurzame systemen? Dit en meer komt aan bod tijdens het hoofdthema Future Farming.

Diergezondheid

Er zijn veel aspecten van invloed op de diergezondheid, zoals voeding, farmaceutica, huisvesting en klimaat. Ontdek de laatste trends op het gebied van diergezondheid tijdens RMV.

Scroll naar top