Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

In dit artikel

Exposant aan het woord: Valmar Nederland

Valmar Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele ijsbereidingsapparatuur en vitrines voor de ambachtelijke ijsbereider. Ze zijn al jaren aanwezig op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen en ook in 2023 zijn ze weer van de partij. Hoog tijd dus om eens met Valmar in gesprek te gaan over de groeiende interesse binnen de melkveesector in ijsbereiding. Wij spraken met Folkher Langejans, commercieel adviseur bij Valmar Nederland.

 

Met bijna 40 jaar ervaring is Valmar Nederland een betrouwbare en professionele partner voor klanten en relaties. Naast verkoop, advies en begeleiding doen ze zelf ook het onderhoud en de service aan alle apparatuur. “Je kunt bij ons terecht voor ijsbereiding- en verzuivelingsapparatuur, IFI ijs- en patisserie vitrines, Sanomat slagroomautomaten en Techfrost shock freezers en ijsbewaarvriezers. Wij begeleiden het hele traject. Als boerenbedrijf krijg je advies over de inrichting, routing, hygiëne eisen én het vermarkten. Ook krijg je begeleiding in de receptuur en bereiding van ijs en zuivel“ aldus Folkher Langejans.

 

Valmar heeft een eigen technische dienst met 14 regionaal werkende servicemonteurs. “Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteitsapparatuur, maar daar houdt het niet bij op. Een goed, passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens zo belangrijk” vertelt Folkher Langejans.

In de toekomst wil Valmar verder groeien als stabiele, professionele leverancier voor de ambachtelijke ijsbereider in de breedste zin van het woord. Waarbij niet alleen de benodigde apparatuur geleverd wordt, maar waar de adviseurs van Valmar ook naast de ijsbereider en de ijsverkoper staan met advies, workshops en tips. “Op deze manier behalen onze klanten een optimaal resultaat en als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook” aldus Folkher Langejans.

 

Valmar Nederland is al vele jaren aanwezig op RMV en geeft aan al een lange periode te zien dat er een ontwikkeling gaande is waarbij steeds meer melkveehouders op zoek zijn naar alternatieven om de melk meer rendabel te maken. Voor Valmar is het natuurlijk een positieve ontwikkeling om te zien hoeveel animo er is onder melkveehouders voor ijsbereidingsapparatuur. Folkher vertelt dat Valmar een aantal workshops heeft kunnen geven aan nieuwe contacten die gelegd zijn tijdens RMV, een mooi resultaat van de beursdeelname.

“Deelname aan deze beurs is voor ons waardevol, omdat je met je doelgroep in gesprek komt en apparatuur in werking kunt laten zien. Ook kun je in een persoonlijk gesprek al gelijk wat meer ingaan op iemands situatie of vraagstuk” aldus Folkher Langejans. Dit jaar zal Valmar tijdens RMV de melkveehouder een inkijk geven in de mogelijkheden van ijsbereiding en hoe dit in zijn werk gaat. Geïnteresseerden nodigen ze bij Valmar dan graag uit voor een vervolg in de eigen professionele demo- en ijskeuken in Nieuwegein.

Deel dit bericht

Scroll naar top