Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

"Smart Badge" voor bezoekers

Tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen is het voor jou als bezoeker gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt.

Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in jouw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Dankzij de ‘smartbadge technologie’ loop je daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Hoe werkt het?

  1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge. Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid
  2. Je ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie.

Jouw voordelen

Jouw badge is jouw virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi

Je weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek

Geen spam. Je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt

Scroll naar top