Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

RMV Innovatie Award

De Nederlandse agrarische sector is een van de meest innovatieve ter wereld en kent veel innovatieve bedrijven en producten. Daarom is in 2022 de RMV Innovatie Award opnieuw geïntroduceerd. Inmiddels is de Innovatie Award een vast onderdeel van RMV geworden, waarmee de innovaties uit de agrarische sector het podium krijgen dat ze verdienen.

 

Zijn jullie exposant tijdens RMV Hardenberg en/of RMV Gorinchem 2023 en hebben jullie een innovatief product of concept gelanceerd of staat dat gepland voor dit jaar? Meld jullie innovatie dan nu aan om mee te doen aan de RMV Innovatie Award 2023. Meer weten? Contacteer Sacha Louissen, event marketeer.

De genomineerde innovaties krijgen een prominente plek op de beurs in de Tunnel van de Toekomst, waar gestemd kan worden door bezoekers. De innovatie awards die uitgereikt worden tijdens RMV Hardenberg en RMV Gorinchem zijn publiekprijzen. Er kan voorafgaand aan de beurs gestemd worden op deze website en tijdens de beurs in de Tunnel van de Toekomst.

 

Na afloop van RMV Hardenberg en RMV Gorinchem worden alle genomineerde innovaties overgedragen aan een vakjury. Zij zullen hier een selectie uit maken en hun top 3 kiezen. Deze 3 innovaties zullen strijden om de landelijke RMV Innovatie Award die gekozen zal worden door een vakjury. Alle genomineerde innovaties van RMV Hardenberg en RMV Gorinchem dingen automatisch mee naar de landelijke innovatie award.

Lely Sphere Winnaar Innovatie Award 2022

In 2022 heeft Lely Sphere zowel de publieksprijs tijdens RMV Hardenberg en RMV Gorinchem gewonnen, als de landelijke RMV Innovatie Award die gekozen is door een vakjury. Eén van de belangrijke criteria is toekomstperspectief voor de agrarische sector. Het toekomstperspectief van de melkveehouder hangt grotendeels af van het reduceren van uitstoot.

 

“Als je op stalniveau tot wel 70% kunt reduceren, is dat een enorme bijdrage aan de continuïteit van het melkveebedrijf. Daarbij is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de Lely Sphere, het wordt gekoppeld aan je bedrijf en de data wordt inzichtelijk voor je gemaakt op een zeer gebruiksvriendelijke manier”, aldus Lucas Van’t Hof van organisator Easyfairs namens de vakjury.

Waarom kiezen voor de Lely Sphere?

De winnaar van de Innovatie Award ontvangt veel publiciteit en wordt door het jaar heen door ons gevolgd. Met Lely zijn we op bezoek geweest bij twee melkveehouders waar de Lely Sphere geïnstalleerd is. Peter Hulsbos en Gert van Adrichem namen ons mee in het installatieproces en hun ervaringen met de Lely Sphere. Benieuwd naar het verhaal van Peter en Gert en de impact van de Lely Sphere op hun melkveehouderij? Bekijk de video’s hieronder.

Scroll naar top