Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Beleving en actualiteiten op Next Level tijdens RMV Gorinchem

Tijdens RMV Gorinchem is er volop beleving op het geheel vernieuwde Next Level, waar de “Boerderij van de Toekomst” gepresenteerd wordt. Hier bevinden zich veel exposanten, het Multifunctionele Landbouwplein, het POAH!-Plein, de Stal van de Toekomst, het Akkerbouwplein, de gehele bezoekerscatering en meer.

 

FrieslandCampina is op Next Level aanwezig met een indrukwekkende Skybox mét VIP terras waar ze jou graag ontvangen. 

Multifunctionele Landbouw

Multifunctionele Landbouw is weer terug en toegankelijk voor bezoekers tijdens RMV 2024. Dit is dé plek waar melkveehouders inspiratie op kunnen doen over het uitbreiden van de landbouwactiviteiten zoals het zelf produceren van ijs of kaas, het opstarten van een boerderijcamping en een boerderijwinkel. 

Exposanten Next Level RMV Gorinchem

Tijdens RMV Gorinchem presenteren zich een groot aantal exposanten op Next Level. Friesland Campina is aanwezig met een grote Skybox mét VIP terras waar ze graag met je in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen uit de sector. Ook voor energie-advies, informatie over zonnepanelen en zonnedaken vind je op Next Level de juiste partners. Pure Energie en Bestwatt staan voor je klaar van 26 t/m 28 november.


Monostore, V-stal en H.A. De Bruijn gaan graag met je in gesprek over de optimale inrichting van een stal. Farmlabo en Collie zijn aanwezig met een ontwikkeling waarmee het vee zo goed mogelijk gemanaged kan worden. Meer weten over de belangen van melkveehouders? De Nederlandse Melkveehouders Vakbond informeert je over beleidsontwikkelingen, regelgeving en standpunten.


Voor agrarische producten ben je op Next level aan het juiste adres. Van Laar en Kraakman zijn aanwezig met een groot aanbod aan machines. Ook Kopros is opnieuw te vinden op Next level, ontwikkelaar van een microbiologische oplossing die de kringloop en productie op melkveebedrijven bevordert.

Het POAH!-Plein

Na het succes van het POAH!-Plein tijdens RMV 2023, is het POAH!-Plein dit jaar weer terug op RMV. POAH! is een populaire en succesvolle serie van vakblad Nieuwe Oogst waarin de trekker centraal staat. Iedere week op zaterdag wordt een nieuwe aflevering van POAH! geplaatst op www.nieuweoogst.nl/video/poah. Op het POAH!-Plein kunnen bezoekers POAH! merchandise zoals hoodies en sweaters laten bedrukken, POAH! video’s bekijken en genieten van ouderwetse gezelligheid.

De beste innovaties in de Stal van de Toekomst

Ook dit jaar wordt tijdens RMV Gorinchem de Innovatie Award uitgereikt aan de beste innovaties uit de sector. De genomineerde innovaties zijn te zien in de Stal van de Toekomst op Next Level. Hier kun je met jouw smart badge gelijk je stem uitbrengen op je favoriete innovatie. De Stal van de Toekomst biedt niet alleen een gelegenheid om te stemmen, maar ook een kijkje in de toekomst van de landbouw, waar technologische vooruitgang centraal staat.

 

Jouw stem kan het verschil maken, dus stem online of tijdens de beurs in de Stal van de Toekomst.

Kennisprogramma RMV Gorinchem Next Level

Het volledige kennisprogramma van RMV Gorinchem vindt plaats op Next Level, in de moderne congreszaal. Voorafgaand aan de beurs zullen er verschillende kennissessies plaatsvinden, deze worden afgesloten met een netwerklunch. In de kennissessies staan de hoofdthema’s centraal. 

 

De hoofdthema’s die dit jaar centraal staan zijn; future farming, diergezondheid en toekomst van de melkveehouderij. Onderwerpen zoals AI, stikstof, genetica en energie komen aan bod.

 

We beginnen groots met het vervolg op het Nationaal Melkvee Congres RMV 2023. Het congres vindt plaats op dinsdag 26 november. Je kunt je gratis aanmelden voor het kennisprogramma tijdens het bestellen van je toegangsticket.

Scroll naar top