Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Beleving en actualiteiten op Next Level tijdens RMV Gorinchem

Tijdens RMV Gorinchem is er volop beleving op het geheel vernieuwde Next Level. Op Next Level bevinden zich veel exposanten, het nieuwe Multifunctionele Landbouwplein, het nieuwe POAH!-Plein, de Tunnel van de Toekomst, het Akkerbouwplein, de gehele bezoekerscatering en meer.

 

FrieslandCampina en ForFarmers zijn op Next Level aanwezig met een indrukwekkende Skybox mét VIP terras waar ze jou graag ontvangen. Ook worden er op Next Level dagelijks meerdere podcasts opgenomen waarbij jij live aanwezig kunt zijn.

 

Verder wordt er op Next Level dagelijks een Happy Hour georganiseerd van 16.30 – 17.30 u. Mis het niet en bestel nu je ticket.

Nieuw! Het Multifunctionele Landbouwplein

Tijdens RMV 2023 wordt de allereerste editie van het Multifunctionele Landbouwplein geïntroduceerd. Dit is dé plek waar melkveehouders inspiratie op kunnen doen over het uitbreiden van de landbouwactiviteiten zoals het zelf produceren van ijs of kaas, het opstarten van een boerderijcamping en een boerderijwinkel. Ook worden hier dagelijks om 14.00 u en 19.00 u podcasts opgenomen door Prosu, uitgever van o.a. Melkveebedrijf en de Loonwerker. 

Exposanten Next Level RMV Gorinchem

Tijdens RMV Gorinchem presenteren zich meer dan 40 exposanten op Next Level. Friesland Campina en ForFarmers zijn aanwezig met een grote Skybox mét VIP terras waar ze graag met je in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen uit de sector. Ook voor energie-advies en informatie over zonnepanelen en zonnedaken vind je op Next Level de juiste partners. Pure Energie, BHM Solar en Solar cleaning staan voor je klaar van 28 t/m 30 november.

 

Weka Stalinrichting, ATO Agro & Bouwservice, Monostore, Vape en Agriprom graag met je in gesprek over de optimale inrichting van de stal. Verder is er op Next Level alles te vinden over trainingen en advies bij VCF Trainingen, Dairy Training Centre en Huizing Harvest. Ook de accountants van Abab zijn aanwezig op Next Level om je te voorzien van een passend financieel advies. Meer weten over genetica? Ga dan eens langs bij Bovigen, de partner in de melkveehouderij op het gebied van genetica en advies.

 

Ook voor oplossingen op het gebied van stikstofreductie ben je op Next Level aan het juiste advies. Referm Consortium is aanwezig met een duurzame en economische oplossing voor het stikstofprobleem met als doel versnelling te geven aan integrale oplossingen voor een toekomstbestendige melkveesector. Nieuw op Next Level is Kopros, ontwikkelaar van een microbiologische oplossing die de kringloop en productie op melkveebedrijven bevordert. Kopros is tevens één van de genomineerde innovaties die terug te vinden is in de Tunnel van de Toekomst.

Nieuw! Het POAH!-Plein

Na het succes van het POAH!-Plein tijdens RMV Hardenberg, komt het POAH!-Plein dit jaar ook naar RMV Gorinchem. POAH! is een populaire en succesvolle serie van vakblad Nieuwe Oogst waarin de trekker centraal staat. Iedere week op zaterdag wordt een nieuwe aflevering van POAH! geplaatst op www.nieuweoogst.nl/video/poah. Op het POAH!-Plein kunnen bezoekers POAH! merchandise zoals hoodies en sweaters laten bedrukken, POAH! video’s bekijken en genieten van ouderwetse gezelligheid.

De beste innovaties in de Tunnel van de Toekomst

Tijdens RMV Gorinchem wordt ook dit jaar de Innovatie Award uitgereikt aan de beste innovatie uit de sector. De 11 genomineerde innovaties zijn te zien in de Tunnel van de Toekomst op Next Level. Hier kun je met jouw smart badge gelijk je stem uitbrengen op je favoriete innovatie. 

 

Wordt het Health Protect van ForFarmers, een zeer effectief product bij de aanpak van het celgetal in de melk? De Beddingcleaner i.c.m. de Vrijlevenstal van Hanskamp waarmee een hoog koecomfort gerealiseerd wordt én lage stikstofemissies? Of toch DeLaval Plus, Kopros, Lely Exos of een van de andere innovaties? 

 

Jouw stem kan het verschil maken, dus stem online of tijdens de beurs in de Tunnel van de Toekomst.

Kennisprogramma RMV Gorinchem Next Level

Het volledige kennisprogramma van RMV Gorinchem vindt plaats op Next Level, in de moderne congreszaal. De sessies vinden voornamelijk plaats voorafgaand aan de beurs en worden afgesloten met een netwerklunch. 

 

We beginnen groots met het Nationaal Melkvee Congres op dinsdag 28 november, georganiseerd door LTO en Nieuwe Oogst in samenwerking met RMV. Op woensdag staat Diergezondheid onder leiding van Vakblad Boerderij en Melkvee100plus op het programma, met sprekers van KWS Benelux en Boehringer Ingelheim.

 

Ook Smart Animal Farming komt woensdag aan bod met een symposium over management duurzame en perspectiefvolle melkveehouder onder leiding van voorzitter Noud Janssen. Je kunt je gratis aanmelden voor het kennisprogramma tijdens het bestellen van je toegangsticket.

Scroll naar top