Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Schippers Bladel B.V.

Schippers Bladel B.V.

Over ons

HyCare;
HyCare is ontwikkeld om veehouders over de hele wereld te helpen de hygiëne op hun bedrijven te verbeteren en te waarborgen. Veehouders die ervoor kiezen zich aan de HyCare-normen aan te passen, maximaliseren de hygiëne binnen hun bedrijf en daarmee ook de gezondheid van hun dieren. Ze versterken het immuunsysteem, voorkomen de insleep van ziekteverwekkers, minimaliseren kruisbesmetting en elimineren ziekten zo goed als volledig. Dit leidt tot een verminderd gebruik van antibiotica, een beter dierenwelzijn en een hogere voorspelbaarheid.

MS Schippers;
MS Schippers heeft alle producten die veehouders nodig hebben om hun bedrijf op rolletjes te laten lopen. Onze webshops zijn ontworpen met de drukbezette veehouder in gedachten. Houd bestellingen en leveringen bij in het digitale dashboard, bestel producten snel en eenvoudig bij met de app en profiteer van ons transparante loyaliteitsprogramma.

De webshops van MS Schippers zijn speciaal ontworpen en ingericht op de behoeften van de moderne veehouder. Wij bieden bestel- en afleversystemen die zijn ontworpen voor grote bedrijven met meerdere locaties en medewerkers. Ons team heeft alle ondersteuning en advies die u nodig heeft om de hygiëne, diergezondheid en productiviteit te optimaliseren. MS Schippers heeft webshops in negen landen en één webshop met een wereldwijde productcatalogus voor wereldwijde levering.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top