Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Over ons

SAA heeft ruim 40 jaar ervaring
Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een toonaangevende speler op de assurantiemarkt. Al sinds de oprichting in 1982 werken we gestaag aan de groei en professionalisering van ons bedrijf als onafhankelijk assurantietussenpersoon.

Bij SAA geloven we in samenwerking en werken we samen met alle partijen die waardevol zijn voor de bediening van onze klanten. Dankzij onze vele samenwerkingsverbanden behoort SAA tot de top 5 van assurantieondernemingen in Nederland en zijn we een van de weinigen die echt onafhankelijk zijn. Dit betekent dat banken of verzekeraars geen aandelen in ons bedrijf hebben of richting bepalen.

Als gerenommeerd advieskantoor verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Zowel particuliere als zakelijke klanten worden proactief bijgestaan met raad en daad. SAA helpt bij het in kaart brengen en afdekken van financiële risico’s, altijd op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde manier. Onze relaties worden geadviseerd door experts die zich inzetten voor hun belangen.
Wij banen uw weg in verzekeringsland!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top