Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Nutrilab Agro BV

Nutrilab Agro BV

Over ons

Nutrilab Agro is een laboratorium welke zich richt op analyses in de agrarische sector.
Een goede service moet als vanzelfsprekend zijn. Als u een vraag heeft dan gaan wij direct voor u aan de slag en zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Voor Nutrilab Agro staat een goede service richting de klant hoog in het vaandel. Door een unieke mix van kennis en ervaring heeft Nutrilab Agro de mogelijkheid haar klanten optimaal te bedienen.

Oprichting van Nutrilab Agro
Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. Daarnaast verzorgt zij onder andere de mestadministratie voor loonwerkers.

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in huis uit te voeren. Wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt er samengewerkt met partnerlaboratoria.

Nutrilab Agro is zeer klantgericht waardoor resultaten snel geleverd worden en er een open communicatie mogelijk is. Wanneer er problemen zijn, dan denken we mee met de ondernemer om tot een gerichte oplossing te komen, zonder hem of haar onnodig op kosten te jagen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top