Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Mezutec B.V.

Mezutec B.V.

Over ons

Mezutec Waterzuiveringssystemen is één van de meest toonaangevende opererende ondernemingen op het gebied van bronwater zuiveringsinstallaties.

Wie zijn wij?
Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. is specialist op het gebied van bronwaterzuiveringssystemen. Ten behoeve van vele bedrijfstakken, particuliere klanten en instellingen bouwen, leveren en installeren wij onze watersystemen. Tevens onderhouden en repareren wij alle soorten bronwaterinstallaties.

Sinds 1997 levert en ontwikkelt Mezutec aan diverse markten hoogwaardige installaties in het binnen- en buitenland. Er wordt nog steeds gewerkt aan verbetering van onze producten en diensten.

Waarom Mezutec?
Ons team houdt service en garantie hoog in het vaandel. Door middel van heldere adviezen van onze adviseurs leveren we elk bedrijf een installatie op maat. De medewerkers van Mezutec beschikken over veel kennis van waterbehandelingsapparatuur. Ook hebben we veel ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties van diverse soorten watersystemen.

“Wij regelen alles, van idee tot uitvoering. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijsstelling.”

Een eigen bron: het water van de toekomst
Het wordt tijd voor een eigen bronwatervoorziening van Mezutec. Een investering die zichzelf snel terugverdient en een betrouwbare waterkwaliteit oplevert. Bovendien bespaart u vanaf dag één geld op uw waterrekening. Met het aanleggen van een eigen bron heeft u de kosten in eigen hand.

Het principe van waterbehandeling
Na het boren van de bron analyseren wij het ruwe bronwater. Bronwater bevat vaak te veel ijzer, mangaan, kalk, sulfaat of andere stoffen. Door een grondige bronwater analyse wordt door onze technisch specialisten bepaald welke installatie voor u geschikt is. Na installatie van het systeem voert een onafhankelijk watertechnisch instituut of ons eigen lab nogmaals een wateranalyse uit. Uw systeem is daarna klaar voor gebruik.

Voor iedere sector het zuiverste water
De kwaliteit van het water is voor iedere onderneming essentieel. Het is een vereiste te kunnen beschikken over voldoende schoon water dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze uitgebalanceerde technologie zorgt gegarandeerd voor het zuiverste water.

Ons motto: uw waterkosten in eigen hand
Met succes ontwikkelt en produceert Mezutec hi-tech installaties. Door de moderne technologie zorgen deze voor gegarandeerd zuiver water. Mezutec begeleidt het gehele traject van idee tot uitvoering. Kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijsstelling: dan kiest u voor Mezutec!

Stappenplan
– Na een bedrijfsbezoek brengen wij uw verbruik en wensen in kaart
– Een uitgebreide offerte volgt
– Wij leggen contact met uw provincie of waterschap
– Wij zorgen voor de aanvragen en meldingen van de bron
– Een gekwalificeerde boormeester boort de bron
– Het bronwater wordt geanalyseerd
– De juiste apparatuur wordt geïnstalleerd
– Uw installatie is nu gebruiksklaar
– Na een inwerkperiode van de apparatuur, verricht een onafhankelijk instituut de wateranalyse

U profiteert direct van alle voordelen die een eigen bronwater voorziening u biedt!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top