Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Hanskamp AgroTech BV

Hanskamp AgroTech BV

Over ons

Hanskamp is een technisch innovatiebedrijf gevestigd in het Achterhoekse Doetinchem. Wij ontwikkelen en verkopen praktische oplossingen voor melkveehouders in de gehele EU en daarbuiten.

Hanskamp bestaat uit een hecht team van specialisten, ieder met een eigen discipline. Samen werken wij aan 1 doel: unieke oplossingen voor de melkveehouderij. Veel van onze medewerkers brachten hun jeugd op de boerderij door en weten daardoor wat er in de agrarische wereld speelt.

Daarnaast kunnen we rekenen op de ondersteuning van externe deskundigen, zoals engineers, productspecialisten en modelmakers.

“Wij staan met beide benen in de boerenpraktijk”

Nieuws

Vacatures

Teeltadviseur duurzame bemesting voor buitenteelt

Ben jij een ondernemende teeltadviseur die graag de ongebaande paden bewandeld en bij wil dragen aan een duurzamere wereld?

Wij geloven dat gescheiden meststromen in de melkveehouderij een waardevolle en milieuvriendelijke bron van bemesting kan zijn. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven en ondernemende marktontwikkelaar die koeienurine als een effectieve meststof bij kwekers introduceert.

Wat ga je doen?
Als teeltadviseur voor kwekers ben je verantwoordelijk voor het identificeren en analyseren van kansen in de markt en het opbouwen van sterke relaties met kwekers en andere belangrijke stakeholders. Je zult een cruciale rol spelen in het promoten van koeienurine als een duurzame en effectieve meststof, waarbij je zowel je ondernemende geest als je kennis van bemesting van planten inzet. Daarnaast coördineer je proefprojecten en onderzoek om de voordelen van koeienurine in de landbouw te demonstreren.

Meer informatie: www.hanskamp.com/vacatures

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top