Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Fendt dealers

Fendt dealers

Over ons

Expertise
Wanneer je Fendt zegt, denk je aan expertise. Expertise op het gebied van landbouw en innovaties. Fendt is altijd bezig met het creëren van nieuwe concepten en producten

Nieuws

Vacatures

Vacature Monteur Trekkers en Werktuigen

Jouw taak als Fendt monteur trekkers en werktuigen is om diagnose te stellen, te repareren of onderhoud plegen. Daarbij is het goed om te weten dat het werken in een mechanisatiebedrijf veel soorten techniek omvat. Denk aan dieseltechniek in de motoren, maar ook hydrauliek, pneumatiek, electronica en mechanica.
Het kan dus zijn dat je het ene moment bezig bent om een maaier te repareren en het andere moment met onze diagnose software een nieuwe Fendt een update geeft.

Interesse? Voor meer informatie, zoek contact op onze stand.

Vacature bekijken

Vacature Vertegenwoordiger Trekkers en Werktuigen

In de functie van Vertegenwoordiger Trekkers & Werktuigen ben je verantwoordelijk voor het hele advies- en verkoopproces bij bestaande en nieuwe klanten. Je weet hen te interesseren voor ons uitgebreide assortiment aan trekkers, maaiers, harken, etc. In deze afwisselende rol ben je de ene dag bezig met het organiseren of geven van demonstraties aan geïnteresseerde agrariërs en de andere dag werk je offertes uit en bel je wat klanten na die recent een nieuw product in gebruik genomen hebben. Jij kunt goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een oplossing met onze producten. Daarbij is jouw commerciële talent onmisbaar. Je wordt enthousiast om mooie deals te sluiten!

Interesse? Voor meer informatie, zoek contact op de stand.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top