Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

CCS Energie-advies

CCS Energie-advies

Over ons

Vanuit hartje Deventer staat Bio-Line in het midden van de groene revolutie in de landbouw. Als pioniers voor het platteland streven we met onze innovaties continu naar samenwerking met de natuur voor de meest klimaatbestendige vorm van landbouw. Landbouw waar winstgevendheid en milieu hand in hand gaan. Alles voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Met onze ervaren experts in energietransitie verzorgen we de complete realisatie van agrarische innovaties: van advies en alle denkbare subsidies tot bouw en onderhoud.

Zo komt de compleet circulaire samenleving steeds dichterbij. Maar om samen écht een verschil te kunnen maken, hebben we zoveel mogelijk boeren nodig op onze missie. Sluit jij je aan?

Maak snel een vrijblijvende afspraak met één van onze ervaren experts.

Nieuws

Het is nú tijd voor biogas

Het is nú tijd voor biogas

Maak kennis met Bio-Line. Eén paraplu voor al onze agrarische innovaties. Wat al onze innovaties met elkaar gemeen hebben is dat ze bijdragen aan de ultieme vorm van kringlooplandbouw.

Lees meer »

Vacatures

Projectontwikkelaar Biogas (32- 40 uur) – HBO/WO

Wil jij bijdragen aan dé oplossing waarin de boer de stad van groen gas voorziet en tevens zijn stikstofemissie halveert?

We zoeken een projectontwikkelaar die affiniteit heeft met de agrarische sector en met de boer aan de keukentafel de biogasoplossing uitwerkt. Je werkt samen in een leuk team met een informele sfeer om deze innovatieve oplossing te realiseren. Je werkzaamheden bestaan uit het initiëren, ontwikkelingen, het begeleiden en het realiseren van de innovatieve mono-mestvergisting- en biogassystemen van CCS, namelijk de Bio-UP en de Bio-HUB. Je gaat hierbij met verschillende partijen om de tafel. Denk hierbij aan veehouders, overheden, instanties, financiers en leveranciers. Het ene moment geef jij een ijzersterke presentatie voor een groep boeren en het andere moment ben jij bezig met het opzetten van een biogas B.V. voor deze boeren.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Bodewitz op telefoonnummer 06-19431313.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top