Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Bilanx accountantskantoor B.V.

Bilanx accountantskantoor B.V.

Over ons

Bilanx is van alle markten thuis. We bieden u een bedrijfsadviseur, accountant, juridisch adviseur, HR-specialist en belastingadviseur. Ook voor advies op het gebied van agrarische regelingen (mestbeleid, gecombineerde opgave en subsidies) bent u bij ons aan het juiste adres. Bilanx: alles voor elkaar!

Producten

Nieuws

Bedrijfsplanvoucher voor omschakeling

Bedrijfsplanvoucher voor omschakeling

Bedrijfsplanvoucher voor omschakeling Met een bedrijfsplanvoucher kunt u een bedrijfsplan laten opstellen voor het verduurzamen van het bedrijf. U kunt het bedrijfsplan ook gebruiken voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag.

Lees meer »

Vacatures

Assistent accountant agrarisch

Voor onze agrarische afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren gedreven assistent accountant agro met een duidelijke commerciële instelling. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren werkervaring). Je hebt affiniteit met en bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in de agrarische sector.

In deze functie werk je in teamverband om onze agrarische klanten optimaal te kunnen bedienen. Het is jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Daarnaast stel jaarrekeningen, kengetallen en aangiften op. Samen met de klant spar je over de problematiek waarmee hij of zij te maken krijgt op administratief gebied en help je om administraties te optimaliseren. Je signaleert adviesmogelijkheden en bespreekt deze met de klantadviseur. Daarnaast ondersteun je klanten op het gebied van agrarische wet- en regelgeving (mestbeleid, kringloopwijzer, Gecombineerde Opgave enz). Bilanx, alles voor elkaar.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top