Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

BAJO Bouw en IJzerwerken

BAJO Bouw en IJzerwerken

Over ons

Bajo Bouw & IJzerwerken, gestart in 2001 als eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een enthousiast en dynamisch bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in vrijwel alle facetten van de bouw en actief is in de regio van de gemeente Raalte en ver daarbuiten. Ons bouwbedrijf in Mariënheem is een platte organisatie. Inmiddels werken er 60 medewerkers. Iedereen kent iedereen.

Gaat u een eigen huis bouwen, die oude boerderij opknappen, je woonkamer uitbouwen of je agrarische stallen uitbreiden? Bajo Bouw denkt mee, adviseert, ontwerpt en bouwt agrarische stallen op maat. Met de juiste kennis, ervaring, vakmensen en materialen in huis, houden we de uitvoering van de stallenbouw volledig in eigen beheer, doordat we in onze eigen werkplaats de staalconstructies bouwen en het storten van beton en kelders in eigen beheer hebben.
Zo zorgen we dat je stal aan alle wensen en eisen voldoet en houden we de prijzen scherp!

Nieuws

Vacatures

Bajo Bouw & IJzerwerken zoekt timmerlieden!

Bajo Bouw & IJzerwerken, is een jong bedrijf met een nuchter cultuur. Wij staan voor vakmanschap en sterk werk.

Dit wordt jouw baan:
Je gaat aan de slag op diverse projecten hier in de regio Salland en daarbuiten. Samen in leuk teamverband bouw je de projecten tot een mooi eindresultaat. Ervaring als timmerman is mooi meegenomen, maar geen must. Wij zoeken aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken en mee willen bouwen aan de toekomst.

Wij bieden:
Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een leuk en jonge organisatie. Een vak waar je nooit stil staat en samen met een goed team een mooi project waarmaakt. Salaris is conform CAO Bouw & Infra.

Ook bouwen we na het werk verder. Een heuse activiteiten agenda voor gezellige borrels en activiteiten voor het gehele team.
Lijkt jou het leuk om met ons verder te bouwen, neem dan contact met ons op.

Mail: info@bajo-bouw.nl of bel 0572 35 28 59 of kom bij ons aan in ons nieuwe kantoor:
Het Fiester 1 in Marienheem.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top