Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Amco Compressoren B.V.

Amco Compressoren B.V.

Over ons

AMCO is specialist in totaaloplossingen voor compressoren en aanverwante producten. Ontwerp, fabricage, assemblage en installatie, AMCO levert maatwerk met meerwaarde. Dit veelzijdige familiebedrijf heeft alles onder één dak en combineert producten en diensten met ervaring en vakmanschap. Desgewenst, van ontwerp tot turn-key-oplevering.

Maatwerk en kwaliteit gaan hand in hand bij AMCO, het zijn de kernwaarden van de organisatie. Sinds 1955, het jaar van de oprichting, staat AMCO garant voor optimale service en functionaliteit. Dit is zichtbaar in alle bedrijfsactiviteiten, intern en extern.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Schroef- en zuigercompressoren, persluchtfilters, ketels en meer: het productassortiment is omvangrijk, evenals het scala aan gerelateerde diensten. We beschikken over de bevoegdheden om ketelkeur te verrichten en voor reparatie en onderhoud bieden we service, die naadloos aansluit op uw vraag. In geval van calamiteiten staan we 24/7 paraat.

Voor projecten die tijdelijke persluchtvoorziening vereisen, kunt u een beroep doen op ons uitgebreide machinepark voor de verhuur van compressoren, generatoren en benodigde accessoires.

Het aanbod van AMCO is altijd op maat gesneden, ook als het gaat om de levering van standaard producten uit voorraad, revisie en occasions.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze mogelijkheden en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hebt u een specifieke vraag of wilt u een nadere toelichting, neemt u dan contact met ons op via 078 ‑ 68 20 123, of per e‑mail.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top