Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

ALTA NEDERLAND BV

ALTA NEDERLAND BV

Over ons

Alta Genetics is ‘s werelds grootste en snelst groeiende particuliere KI organisatie. Onze verkoop is de afgelopen 20 jaar gegroeid van 4 miljoen rieten per jaar tot de huidige 21 miljoen.

CONCEPT PLUS

Onze extreme focus op de kwaliteit van ons sperma heeft ervoor gezorgd, dat wij het best bevruchtende sperma ter wereld leveren. Sperma van hoge kwaliteit is essentieel om koeien succesvol drachtig te krijgen. Onze continue focus op vruchtbaarheid heeft bijgedragen aan onze groei.

CREATE VALUE, BUILT TRUST, DELIVER RESULTS

Alta Genetics is meer dan alleen een leverancier van genetica. Innovatieve producten en programma’s op het gebied van fokkerij, vruchtbaarheid en management onderscheiden ons van anderen. Wij streven er continue naar melkveehouders te ondersteunen bij de optimalisatie van hun veestapel en bedrijfsresultaten. Het is onze passie om waarde te creëren, vertrouwen te bouwen en resultaat te leveren. Onze missie en belofte aan melkveehouders wereldwijd.

SCCL

The Saskatoon Colostrum Company Ltd. oftewel SCCL uit Canada verwerkt biest van vaarzen en koeien tot houdbare, oplosbare biestproducten ter aanvulling of vervanging van maternale biest voor kalveren. De biestproducten worden wereldwijd ingezet ter optimalisatie van het biestmanagement.

In Nederland wordt al biest ingezameld door SCCL bij ruim 500 melkveebedrijven. Dit wordt verwerkt tot Calf’s Choice Total 100, een biestvervanger met slechts 1 ingrediënt: BIEST!

SCCL is een zusterorganisatie van ALTA GENETICS.

Nieuws

Vacatures

ACCOUNTMANAGER ZUID NEDERLAND

ZIT PASSIE VOOR DE MELKVEEHOUDERIJ IN JOUW GENEN?
EN WERK JIJ GRAAG MET MENSEN?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!
Heb je een open, communicatieve persoonlijkheid en veel interesse in koeien?
Wil je naast het leveren van innovatieve producten en programma’s aan vooruitstrevende melkveehouders jezelf elke dag verder ontwikkelen?
Ben jij gedreven om samen met jouw klanten succes te behalen op het gebied van genetica en vruchtbaarheid?
Kom dan bij ons werken!

WIJ ZOEKEN EEN ACCOUNTMANAGER IN DE REGIO ZUID-NEDERLAND M/V

Ervaring in verkoop is een pré, maar geen vereiste. Met regelmatige training, wereldwijde kennisuitwisseling en inzichten in enkele van de meest geavanceerde melkveebedrijven ter wereld, ondersteunen wij je in je ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om actief bij te dragen aan het bedrijf.

KOM JIJ WERKEN BIJ ALTA NEDERLAND?
Je kunt je CV en motivatie mailen naar info@altagenetics.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordi Berends 06 22769737

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top