Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Over ons

Alfa Accountants en Adviseurs biedt ondersteuning op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Wij voelen ons sterk betrokken bij lokale ondernemers en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis werken wij graag mee om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

Nieuws

Vacatures

Fiscaal adviseur

‘Zelfstandig, proactief en resultaatgericht’ zijn woorden die jou omschrijven. Jij laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen en met jou samen te werken. Je komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Met fiscale vragen kunnen klanten en collega’s bij jou terecht, want jij gaat altijd voor het beste resultaat.

Vacature bekijken

Klantbeheerder Agro

Wil je echt wat betekenen voor ondernemers? Zoek je een plek waar je de ruimte en vrijheid krijgt om ondernemers verder te helpen? Krijg je energie van eigen verantwoordelijkheid? Bij ons krijg hier alle vrijheid voor.

Vacature bekijken

Assistent Accountant Agro

Ben je toe aan een vervolgstap, een stap waar je verder kan groeien? Werk je graag mee aan de toekomst van ondernemers? En wil je dit in teamverband oppakken? Als senior assistent accountant krijg je daar binnen Alfa alle ruimte voor.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top