Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Over ons

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs. Alfa kent de akkerbouwsector van dichtbij. Niet verwonderlijk, want de oorsprong van Alfa ligt in de agrarische sector. Bedrijfskundigen, fiscalisten, juristen, accountants en loonadviseurs staan voor je klaar om je optimaal van dienst te zijn. Zij weten alles over wet- en regelgeving in de agrarische sector zoals het EU-landbouwbeleid, de mestwetgeving, ruimtelijke ordening, fiscale wetgeving en het pachtrecht. Ook zijn wij specialist in de varkenssector en de vleeskalversector. Dit zijn sectoren met veel specifieke vraagstukken. Denk hierbij aan wet- en regelgeving, continue prijsfluctuaties, toenemende maatschappelijke aandacht, veranderend (internationaal) verdienmodel en toenemend benodigde innovatie en samenwerking. Wij staan dichtbij jouw sector en helpen je graag verder. Je bent daarbij verzekerd van een doelgericht advies op bedrijfskundig, financieel, fiscaal en juridisch terrein.

Nieuws

Vacatures

Junior assistent accountant (duaal)

Wil je een impuls geven aan je carrière en ben je op zoek naar een plek waar je jezelf kan ontwikkelen? Zoek je een organisatie waar je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kan groeien? Kom dan groeien bij Alfa!

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een enthousiaste duale student die ons cluster wil komen versterken. Bij Alfa ben je als duaal student vanaf de eerste werkdag volwaardig medewerker en krijg je de kans om direct verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.

Vacature bekijken

Junior klantbeheerder MKB

Afgelopen jaren ben je actief bezig geweest met het samenstellen van jaarrekeningen en heb je al geproefd wat het is om een zakelijke relatie met de klant op te bouwen. Je hebt ervaring opgedaan in het leggen van verbindingen. Voor jou is het tijd voor een stap in jouw carrière, waarin je de verantwoordelijkheid krijgt om zelf het eerste aanspreekpunt voor jouw klantenportefeuille te zijn. In deze functie krijg jij de mogelijkheid om verder te groeien bij Alfa! Ga jij de uitdaging met ons aan?

Vacature bekijken

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Naast dat we de jaarrekeningen en fiscale aangiften verzorgen adviseren we onze klanten op allerlei gebieden, waaronder ook op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Binnen Alfa hebben we al een aantal specialisten op dit gebied maar zijn op zoek naar enthousiastelingen die helpen om deze dienstverlening uit te bouwen. Groei jij met ons mee?

Vacature bekijken

Fiscaal adviseur

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscaal adviseur die meerwaarde wil bieden voor onze klanten? Vind jij het leuk om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? En heb je affiniteit met de agrarische sector of met het mkb? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven fiscalist en/of jurist die ons fiscaal-juridische team in Nijverdal/Hardenberg wil komen versterken.

Vacature bekijken

Assistent accountant

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? En wil jij als assistent accountant écht iets betekenen voor ondernemers in jouw regio? Dan is Alfa Twente-Salland op zoek naar jou! Wij zoeken een nieuwe collega met frisse energie en ambitie om ons agrarische of mkb team te versterken.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top