Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Agrifirm NWE

Agrifirm NWE

Over ons

Met een geschiedenis die 120 jaar teruggaat in Nederland, is Agrifirm uitgegroeid tot de Royal Agrifirm Group, met meerdere ondernemingen in binnen- en buitenland en een wereldwijd distributienetwerk. Onze missie is het creëren van een verantwoorde voedselketen door samenwerking met partners binnen en buiten de agrarische sector, de ontwikkeling van hoogwaardige klimaat- en diervriendelijke producten en het bieden van kennis en advies.

Als nummer één kennis- en oplossingsgerichte partner op het gebied van veevoeders, teelten, en dier-, plant- en bodemgezondheid, leveren we een scala aan hoogwaardige producten en diensten voor diergezondheid. Van diervoeders, premixen, concentraten, mineralenmengsels en additieven voor de veevoederindustrie tot producten voor gewas- en teeltverbetering, dier- en gewasspecifieke digitale oplossingen en professioneel advies.

Wij onderscheiden ons in de markt, door onze toewijding aan het creëren van een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Dit bereiken we door actief op zoek te gaan naar nieuwe wegen en samen te werken met boeren, telers en partners om nieuwe methoden, praktijken en technieken te ontwikkelen. Onze unieke positie als totaalleverancier op het boerenerf stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij alle vraagstukken op en rond hun agrarisch bedrijf.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top