Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Agrifirm NWE

Agrifirm NWE

Over ons

Met een geschiedenis die 120 jaar teruggaat in Nederland, is Agrifirm uitgegroeid tot de Royal Agrifirm Group, met meerdere ondernemingen in binnen- en buitenland en een wereldwijd distributienetwerk. Onze missie is het creëren van een verantwoorde voedselketen door samenwerking met partners binnen en buiten de agrarische sector, de ontwikkeling van hoogwaardige klimaat- en diervriendelijke producten en het bieden van kennis en advies.

Als nummer één kennis- en oplossingsgerichte partner op het gebied van veevoeders, teelten, en dier-, plant- en bodemgezondheid, leveren we een scala aan hoogwaardige producten en diensten voor diergezondheid. Van diervoeders, premixen, concentraten, mineralenmengsels en additieven voor de veevoederindustrie tot producten voor gewas- en teeltverbetering, dier- en gewasspecifieke digitale oplossingen en professioneel advies.

Wij onderscheiden ons in de markt, door onze toewijding aan het creëren van een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Dit bereiken we door actief op zoek te gaan naar nieuwe wegen en samen te werken met boeren, telers en partners om nieuwe methoden, praktijken en technieken te ontwikkelen. Onze unieke positie als totaalleverancier op het boerenerf stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij alle vraagstukken op en rond hun agrarisch bedrijf.

Nieuws

Vacatures

Algemene vacature

Met bijna 3000 toegewijde medewerkers wereldwijd leveren we meetbare, relevante en duurzame waarde op de boerderij, het veld en de industrie. Dat is waar Royal Agrifirm Group voor staat, want we are Better Together! Help jij ons elke dag uit te blinken? Ontdek welke vacatures voor jou openstaan om met jouw talenten een uitzonderlijke bijdrage te leveren aan onze missie en doelen.

Vacature bekijken

Agrifirm Procesoperator – Wanssum

Meedenken met procesoptimalisatie en ondertussen 33.000m² fabrieksoppervlak draaiende houden? Als procesoperator bestuur jij, samen met je directe collega’s en de overige collega’s van team Wanssum, onze volledig geautomatiseerde fabriek.

Vacature bekijken

Adviseur Rundvee bij Bonda

Weet jij veehouders uit te dagen en te overtuigen? Heb jij een flinke portie commerciële drive en wil jij de beste in je vak worden? Ben je ondernemend, ambitieus en wil je de boer op? Dan zoeken wij jou!

Vacature bekijken

Adviseur Mest en Mineralen

Voel je je thuis in de rundveehouderij? Geniet je ervan om zelf agrarische bedrijven te bezoeken en ondernemers in de wereld van complexe mestwetgeving te adviseren op uiteenlopende thema’s? Dan is Exlan Advies op zoek naar jou!

Vacature bekijken

Adviseur Communicatie Rundvee

Weet jij hoe je nieuwe producten en concepten naar de markt moet communiceren? Ben jij dé communicatie regisseur die vanuit de behoefte van de klant een optimale customer journey communicatief waarborgt. Heb je passie voor de agrarische sector? En wil je bijdragen aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top