Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Trippel Aaa BV

Trippel Aaa BV

Over ons

Jouw administratie is de basis voor ons advies!

trippel aaa is al ruim 15 jaar het agrarische advies- en administratiekantoor voor Noord Nederland. Wij begeleiden en adviseren onze klant proactief, staan voor persoonlijk contact en hebben veel specialistische kennis in huis. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw administratie en beschik je altijd over actuele bedrijfscijfers. Zoek je een betrouwbaar advieskantoor die jouw administratie uit handen neemt en voorziet van advies in regio Meppel, Hoogezand, Stadskanaal en Emmen? Ons gedreven agrarisch team staat voor jou klaar!

Wij zijn een NOAB gecertificeerd kantoor en staan voor kwaliteit, vakmanschap en actueel advies en kennis door onze ervaren adviseurs en administrateurs. Ook zijn onze adviseurs aangesloten bij de erkende beroepsverenigingen voor Register Belastingadviseurs en voor agrarische bedrijfsadviseurs.

Nieuws

Vacatures

Assistent Accountant Agrarisch met ervaring

Ben jij afgestudeerd voor de opleiding accountancy (of soortgelijke opleiding mag ook) en heb jij inmiddels enkele jaren werkervaring opgedaan bij een accountantskantoor? Heb jij daarnaast kennis van de agrarische wereld? Lees dan vooral verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een agrarische assistent accountant die klaar is voor een tweede of derde stap in zijn werkcarrière.

Vacature bekijken

Adviseur MKB

Hallo adviseur MKB! Wil jij je commerciële vaardigheden met ons delen?

Voor iedereen start de week met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je als adviseur MKB een gesprek met een startende klant die je helpt de inrichting van de financiële administratie. ’s Middags ga je de tussentijdse cijfers van een klant samenstellen en bespreken. Er is altijd ruimte om te sparren met collega’s.

Vacature bekijken

Ondernemersadviseur agro

Hallo adviseur agro! Wil jij je commerciële vaardigheden met ons delen?

Hoe ziet je dag in onze organisatie als adviseur Agro er uit?
Voor iedereen start de week met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je een gesprek met een klant waar het bedrijf vlak bij een Natura 2000 gebied ligt. Wat voor gevolgen heeft het voor de toekomst. Samen met de fiscalist bespreek je de mogelijke opties samen met deze klant en komt daarmee tot een uitgebreid advies voor de toekomst. Er is altijd ruimte om te sparren met collega’s.

Vacature bekijken

Assistent accountant MKB

Hallo assistent accountant MKB!
Wij zoeken jou als je jouw kennis in de praktijk wilt brengen.

Jouw week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg heb je een gesprek met een klant; want er mist nog informatie waardoor de jaarrekening niet kan worden afgesloten. Verder staat je dag in het teken van zelfstandig (deel)administraties voeren, periodieke cijfers en jaarrekeningen samenstellen.
Regelmatig heb je een overleg met je leidinggevende of P&O. Want hoe gaat het, wat gaat goed en waar wil je nog stappen in maken.

Vacature bekijken

Stage Fiscaal Recht

Hallo fiscaal talent! Wij zoeken jou, als je ambitieus, energiek en enthousiast bent over belastingen! Word jij onze stagiair fiscaal recht?

Voor iedereen start de week met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Na het overleg ga je als stagiair fiscaal recht samen met de fiscalist aan de slag met de aangiften. In de middag wordt je gevraagd om een fiscaal advies voor te bereiden, waarbij de fiscalist jou regelmatig begeleidt.

Vacature bekijken

Fiscalist

Hallo fiscale topper! Wij zoeken jou om als fiscalist je fiscale kennis bij ons in de praktijk te brengen.

Als fiscalist ben je mede aanspreekpunt voor de klant, maar ook intern voor de ondernemersadviseur voor allerhande fiscale vragen. Gelukkig sta je daar niet alleen in. Wij hebben een team met ervaren fiscalisten en heb je de ruimte om situaties te overleggen. Ook assistent accountants komen bij je met fiscale vragen over de jaarrekening. Als er stagiaires fiscaal recht zijn, geef je een opdracht om fiscale adviezen en overeenkomsten voor te bereiden. Uiteraard blijf jij “in control”.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top