Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

t Gantvoort BV

t Gantvoort BV

Over ons

Over ons
Uw Agrarisch Vastgoed Specialist !
’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs is in 2001 opgericht door Martin Meijerink. Vanuit de agrarische advieswereld, is hij begonnen met een klein kantoor bij zijn melkveehouderij te Aalten en al binnen afzienbare tijd wist hij landelijk een goede en betrouwbare naam op te bouwen als agrarische bemiddelaar. In de loop van 2002 deed Gerrit Caspers zijn intrede. Henk Kemper, gespecialiseerd in agrarisch & landelijk vastgoed en de bemiddeling van stikstofrechten, maakt sinds 2020 deel uit van ons team. Herma Hofman en André Westervelt complementeren het team,

Vele jaren is ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs actief als makelaar, taxateur, onteigeningsdeskundige en adviseur in de agrarische sector. Door hun affiniteit met de landbouw en hun gezamenlijke ervaring van inmiddels ruim 100 jaar, weten zij wat er leeft op het platteland en het buitengebied.

’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs bestaat inmiddels uit 3 vestigingen. In Aalten staat de hoofdvestiging en de nevenvestigingen bevinden zich in Nijverdal en Broekland.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top