Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

JODOCO NV / P. van der Kooij Groep BV

JODOCO NV / P. van der Kooij Groep BV

Over ons

Jodoco is een onafhankelijke onderneming, meer dan 20 jaar geleden opgericht, en sinds kort in Tienen (België) gehuisvest. Jodoco is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve voedersupplementen en aanvullende diervoeders. De productie vindt plaats on site in Tienen en wordt verkocht in binnen- en buitenland aan veehouders en de mengvoederindustrie.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van allerlei grondstoffen zoals organische zuren, mineralen, inuline, oligofructose, mannoproteïnen, β-glucanen, diverse suikers, glycerol en etherische oliën.

Maar het belangrijkste ingrediënt in de producten van Jodoco is natuurlijke betaine, afkomstig van suikerbieten. De voordelen van deze grondstof zijn al langer gekend bij éénmagigen (varkens en pluimvee) maar sinds kort kennen we ook de meerwaarde voor rundvee. Met name de pensfermentatie heeft er baat bij.

Natuurlijke betaine:
– stimuleert de microbiële eiwitsynthese door het verhogen van de pensefficiëntie en het stimuleren van de pensmicroben.
– heeft een positieve werking op de verteerbaarheid van vezels.
– heeft een gunstig effect op de propion- en azijnzuurproductie in de pens.
– ondersteunt het dier bij hittestress dankzij osmolytische eigenschappen.

Meer info op www.jodoco.com

Nieuws

Vacatures

Technisch Commercieel vertegenwoordiger

Als Technisch Commercieel Vertegenwoordiger werk je zeer zelfstandig en zorg je voor de introductie en verkoop van Jodoco-producten. Door vakkundige advisering genereer je prospectie en acquisitie, waarbij je regelmatig overlegt met de Sales Director en het team.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top