Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Denkavit Nederland BV

Denkavit Nederland BV

Over ons

Als familiebedrijf, met al meer dan 90 jaar ervaring, zijn we de specialist op het gebied van voeding voor jonge dieren en feed ingredients. We produceren iedere dag topkwaliteit voeding voor kalveren en geiten- en schapenlammeren. Onze kennis en ervaring reikt dus ver terug in de tijd! Daarom zijn onze productlijnen het resultaat van jarenlange internationale ervaring die is opgedaan met eigen onderzoek, op onze eigen onderzoeklocatie en op praktijkbedrijven.

Omdat Denkavit ook een van de grootste marktpartijen in Europa is op het gebied van de vleeskalverhouderij, beschikken we over een enorme bron van kennis en data op het gebied van voeding voor vleeskalveren. Deze kennis is mede dankzij uitgebreid onderzoek vertaald naar de melkveehouderij. We noemen dit ook wel ‘Programmakalf’. We vertellen je hier graag meer over!
Kortom, we hebben inmiddels een leidende internationale positie verworven en maken binnen Denkavit veel kennis. Kennis die we ook graag met je willen delen.

Nieuws

Vacatures

Jongvee Specialist

Als Jongvee Specialist ga jij deel uitmaken van ons enthousiaste Denkamilk team. In deze functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van het fokmelken assortiment. De verkoop wordt gedaan in nauwe samenwerking met partners voor zowel de Denkavit merk producten alsook voor private label producten

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top