Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Dairymaster

Dairymaster

Over ons

Ons doel is om de beste ter wereld te zijn en dit is waar het Dairymaster merk voor staat: de “Master” van de “Dairy” -technologie met melken op de natuurlijke manier. Dairymaster levert een groot portfolio melkinstallaties, gerelateerde voersystemen, mestschuiven, melkkoeltanks en geavanceerde sensorsystemen. Dairymaster is gevestigd in het Ierse Causeway, vanuit de eigen productiefaciliteit wordt hier het tot 90% van de melkinstallatie gebouwd.

Dairymaster BV is gevestigd in Zeewolde (FL) en is het hoofdkantoor voor alle activiteiten op het Europese vasteland. Voor verkoop- en serviceondersteuning werken wij met een uitgebreid dealernetwerk door heel Europa.

Naast het portfolio van Dairymaster worden in eigen beheer meerdere types melksystemen in het “MobiStar” segment gebouwd en verkocht. Dit zijn prefab melkstallen die snel en eenvoudig te plaatsen zijn en vanwege de modulaire opzet waardevast zijn en ook in leaseconstructies onder te brengen zijn.

Wilt u kennismaken met onze producten en het melkprincipe van Dairymaster? Bezoek onze stand waar onze dealers en vertegenwoordigers u graag te woord staan om u bij te praten.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top