Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Bonda
Bonda

Bonda

Over ons

Al ruim 100 jaar zetten wij ons in om het maximale rendement voor uw bedrijf te behalen met de inzet van circulaire producten. Met alleen de hoogste kwaliteit en gedegen advies helpen wij u graag!
Vochtrijke diervoeders voor rundvee, geiten, varkens, pluimvee en insecten.

Nieuws

Mit Nebenprodukten CO2 effizient reduzieren

Efficiënt CO2 verlagen met bijproducten

We kunnen er niet meer omheen: de klimaatmaatregelen en het verlagen van de CO2-uitstoot. Van de agrarische sector wordt ook verwacht om hieraan een bijdrage te leveren. Sterker nog, de branche ligt onder een vergrootglas en de impact is groot.

Lees meer »

Vacatures

Commercieel Adviseur Rundvee

Als Commercieel Adviseur Rundvee bij Bonda verkoop je enkelvoudige- en gemengde vochtrijke rundveevoeders uit de levensmiddelen- en bio-ethanol industrie. Het afzetgebied van Bonda is Nederland en België, en de grensstreek Duitsland. Dit gebied is opgedeeld in een aantal rayons. In één van deze rayons ben jij het gezicht van Bonda en zorg je voor een optimaal verkoopresultaat. In het oosten en noorden van Nederland zoeken wij concreet naar versterking.

Vacature bekijken

Planner (Transport en Productie)

Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen? En werk je graag bij een dynamische en familiaire organisatie met producten die diezelfde dag nog verwerkt en vervoerd moeten worden? En wil jij veel vrijheid om je werk zelfstandig te organiseren en beslissingen te nemen? Dan is de rol van Planner bij Bonda een mooie vervolgstap in jouw carrière.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top