Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Kenniscentrum Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Het Kenniscentrum van RMV biedt waardevolle informatie en praktische tips. Hier vind je interviews, video’s over de beste innovaties, inspirerende kennissessies en actuele ontwikkelingen uit de melkveesector. RMV bereidt je voor op de toekomst.

Hoofdthema's RMV

Toekomst Melkveehouderij

Hoe zorg je ervoor dat jouw melkveehouderij toekomstbestendig is en blijft? Welke innovaties uit de sector helpen je vooruit? Ontdek het tijdens RMV.

Smart Animal Farming

Hoe kan de rundveesector innoveren met behulp van slimme technieken, AI, data en duurzame systemen? Dit en meer komt aan bod tijdens het hoofdthema Smart Animal Farming.

Diergezondheid

Er zijn veel aspecten van invloed op de diergezondheid, zoals voeding, farmaceutica, huisvesting en klimaat. Ontdek de laatste trends op het gebied van diergezondheid tijdens RMV.

Nieuwste artikelen

Kennisdeling: Rondetafelgesprek Diergezondheid

Tijdens het rondetafelgesprek Diergezondheid was de tafelhost Boerin Agnes. Agnes ontving verschillende tafelgasten:  Nikki Verheijden van Hato Agricultural Lighting ging in op het effect van verlichting. Maarten van der Heijden van AHV international, schetste hoe

Lees verder »
Scroll naar top