Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Kenniscentrum Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Welkom bij het Kenniscentrum van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Hier vind je alle video’s van kennissessies die opgenomen zijn tijdens de beurzen en video’s die het jaar door opgenomen worden over ontwikkelingen uit de sector, innovaties en meer.

 

Of je nu agrarisch professional, veehouder, akkerbouwer, loonwerker bent of gewoon geïnteresseerd bent in de melkveesector, het Kenniscentrum van RMV biedt jou waardevolle informatie en praktische tips. Hier vind je interviews, innovaties, inspirerende kennissessies en actuele ontwikkelingen uit de melkveesector.

 

Wil je weten welke nieuwe technologieën de sector vormgeven, hoe je de efficiëntie van je bedrijf kunt verbeteren, of welke trends er spelen in de wereld van landbouw en veeteelt, wij hebben het voor je verzameld. Bekijk de video’s en laat je voorbereiden op de toekomst.

Kennisdeling: Rondetafelgesprek Diergezondheid

Tijdens het rondetafelgesprek Diergezondheid was de tafelhost Boerin Agnes. Agnes ontving verschillende tafelgasten:  Nikki Verheijden van Hato Agricultural Lighting ging in op het effect van verlichting. Maarten van der Heijden van AHV international, schetste hoe

Lees verder »

Kennisdeling: cybercriminaliteit

Dagelijks zie je in het nieuws: Cybercriminaliteit. Maar hoe reëel is nu de kans om als agrarische ondernemer aangevallen te worden. Of wat is de kans dat jouw melkrobot overgenomen wordt door cybercriminelen die losgeld

Lees verder »
Scroll naar top