Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

ReHeat B.V.

ReHeat B.V.

Over ons

ReHeat Heetwatersystemen, een groothandel en producent van heetwatersystemen, bedient een uitgebreid netwerk van meer dan 200 dealers verspreid over heel Nederland. Ons assortiment omvat zowel standaardoplossingen als op maat gemaakte systemen voor diverse sectoren, waaronder agrarisch, recreatie, industrie en particuliere huishoudens.
Een van onze innovaties is de AgriHeat boerderijboiler en de AgriHeat HR-Geiser ©, die een duurzame oplossing bieden voor het verwarmen van water in de melkveehouderij. Deze systemen maken het mogelijk om melkleidingen, melkrobots en melktanks efficiënt te reinigen. In vergelijking met traditionele boilersystemen kan onze technologie leiden tot een gasbesparing van maar liefst 60%.
Bovendien bieden we de mogelijkheid tot integratie van thermische zonnecollectoren, die een basiswatertemperatuur van 55°C gedurende het grootste deel van het jaar kunnen handhaven. Op zonnige dagen kan deze temperatuur zelfs stijgen tot 85°C, waardoor in de volledige warmtevraag wordt voorzien. ReHeat Heetwatersystemen streeft ernaar om op milieuvriendelijke wijze te voldoen aan de behoeften van diverse sectoren, met een focus op efficiëntie, duurzaamheid en innovatie.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top