Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

DOC Kaas

DOC Kaas

Over ons

DOC Kaas U.A. is een oer-Hollandse zuivelcoöperatie opgericht in 1895. Onze oorsprong ligt in Drenthe, maar inmiddels leveren melkveehouders uit Nederland en
Duitsland hun melk aan onze coöperatie.
Eersteklas melk, vaak al generaties lang – en daar zijn we trots op!

Sinds 2016 zijn wij samen met coöperatie Deutsches Milchkontor eG eigenaar van het Duitse zuivelconcern DMK GmbH. Deze onderneming maakt van onze melk een breed assortiment heerlijke zuivelproducten.
Bijvoorbeeld Uniekaas, het oudste kaasmerk van
Nederland. Maar ook (melk-)poeders, dagverse zuivel, babyvoeding, boter en ijs die onder merken als Alete, Milram, Humana en Oldenburger worden afgezet.
Als een van de grootste leveranciers aan Duitse supermarktketens en met een omzet van 5,6 miljard euro is de DMK Group een van de toonaangevende ondernemingen in de zuivelindustrie in Europa.

Toch zijn wij nog steeds die kleinschalige coöperatie met oog voor de menselijke maat, waar leden een naam hebben en gehoord worden. En dat blijven we!

Door onze coöperatieve structuur hebben leden zeggenschap over belangrijke besluiten, zoals benoemingen of wijzigingen in voorwaarden voor de levering of kwaliteit van de melk. Dit is een getrapte medezeggenschapstructuur die bestaat uit de leden, de ledenraad en het bestuur.

De vraag naar zuivelproducten groeit. Wereldwijd. Daarom hebben wij extra melk nodig.
Wij zoeken dus melkveehouders. Melkveehouders die eersteklas melk leveren en lid willen worden van onze coöperatie!

Ook lid worden? Wilt u ook uw kwaliteitsmelk leveren aan DOC Kaas en bent u benieuwd naar de voorwaarden voor lidmaatschap van coöperatie DOC Kaas?

Neem dan contact op via 0528 – 280 440 of stuur een mail naar info@dockaas.nl

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top