Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Traditiegetrouw veel  productlanceringen en innovaties tijdens Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2021

EXTRA 2.b. Kubus (Entree 3) Hal 6 – ‘Test uw badge plaat..’

HARDENBERG 21 oktober 2021

De 25e editie van de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen gaat op  26 oktober in Evenementenhal Hardenberg weer  van start. Het driedaagse evenement voor de rundveehouderij staat in het teken van ontmoeting en innovatie. Naast publiekstrekker Kijk op de Koe, zijn er ook nieuwe initiatieven zoals het POAH! Smulplein van Nieuwe Oogst en Smart Animal Farming. Een kennis-en netwerkevent, twee uurtjes voorafgaand aan de beurs op dag  1 en 2, voor de innovatieve agrarisch ondernemer, bedrijfsopvolger en studenten.

 

RMV is nog net zo populair als platform voor productlanceringen als voor de pandemie. “Een  verschuiving van fysiek naar online is volgende week op RMV Hardenberg in ieder geval niet zichtbaar, sterker nog, we zien zelfs een aantal herlanceringen” meldt Lucas van ’t Hof namens organisator Easyfairs. ‘We waarderen het  enorm dat exposanten, ondanks de kortere voorbereidingstijd dan gebruikelijk, werk maken van hun beursdeelname en de bezoeker echt wat nieuws hebben te presenteren en te vertellen” aldus Van ’t Hof. 

 

Presentatie CowToilet Hanskamp en Massey Fergusson 5S en 8S

Zo presenteert Hanskamp op de beurs de CowToilet en zijn ze te gast in de talkshow “Slim en rendabel naar emissieneutrale landbouw” tijdens Smart Animal Farming op woensdag 26 oktober tussen 11:00uur en 12:00 uur. Tijdens Smart Animal Farming talkshow op 26 oktober schuiven SAC, De Heus en Allflex  aan. Gesprekleider is die dag agrarisch ondernemer en oud-Europarlementarier Herman Vermeer. SAC presenteert tijdens RMV het Apollo Farm Control-systeem, De Heus introduceert de Silosensor en Allflex toont het SenseHub koe-monitoringssysteem.. Op het gebied van melktechniek – zowel in AMS als in conventionele systemen- kunnen bezoekers in ieder geval hun hart ophalen. Met de deelname komende editie van DairyMaster zijn alle op de Nederlandse markt actieve fabrikanten vertegenwoordigd. Op de stand van de Gezamenlijke MF-dealers, worden de Massey Ferguson 5S en 8S voor het eerst in Nederland fysiek voor het grote publiek gepresenteerd.

 

Volledig pakket aan oplossingen op het gebied van “Gras en ruwvoer”

In hal 7 lanceert  LMB Prins de Stolpen 8.38 opraapwagen.  “We zien met de toenemende interesse in het voeren van vers gras volop kansen” vertelt Robin Dunnink ( mede-eigenaar LMB Prins) . Sinds kort is het landbouwmechanisatiebedrijf  de exclusieve importeur en dealer voor Nederland van de in Duitsland geproduceerde machines. Verder is er in Hal 6 voor het eerst een speciale ‘gras en ruwvoer-zone” ingericht op het gebied van mechanisatie en kunnen bezoekers. Verder is een compleet aanbod van oplossingen op de beursvloer te vinden op het gebied van bodemgezondheid, voederteelt-, voerwinning, conservering en rantsoen  met exposanten zoals E.M. Agriton, DLF, Pioneer, Limagrain, De Heus, Agrifirm, ABZ Diervoeders en Zwaagstra Beton. Zwaagstra is dit jaar tevens leverancier van het kennistheater  in hal 6.

 

Fysiek bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje

“Eindelijk als sector weer eens fysiek bij elkaar zijn en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje, is waar toeleveranciers en veehouders erg naar uitkijken”, vertelt Lucas van ’t Hof ( Head cluster Agri, Groen en Horti ). “Met het POAH! Smulplein, waar ook een serie oldtimers en nieuwe tractoren en ruim opgezette netwerkpleinen, kunnen we ervoor zorgen dat bezoeker en exposanten en agrariers onderling elkaar op een veilige manier in een gezellige ambiance kunnen spreken”. Aldus Van ‘t Ho

 

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top