Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg bereidt agrariër voor op toekomst

HARDENBERG – De komende editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) op 25, 26 en 27 oktober 2022 in Evenementenhal Hardenberg bestaat uit een combinatie van volledige vertegenwoordiging van de deelsegmenten, een kwalitatief kennisprogramma, uitgebreide ‘Kijk op de Koe’, Starterszone en een ijsplein. “Dit totaalconcept moet de bezoekende agrariër handvaten geven om zich voor te bereiden op de toekomst”, zegt Lucas van’t Hof namens de beursorganisatie.

 

Al meer dan een kwart eeuw is eind oktober Evenementenhal Hardenberg drie dagen lang de thuishaven voor duizenden agrariërs. Elk met een eigen doel: nieuwe producten en innovaties ontdekken, op zoek naar antwoorden en advies of een kop koffie met hun leveranciers. Beursorganisator Easyfairs voelt zich bevoorrecht om hen ook dit jaar weer in grote getale te mogen verwelkomen in Hardenberg. Van’t Hof: “Juist in deze rumoerige tijden is het belangrijker dan ooit om een platform te bieden waar de sector bijeen kan komen en een springplank te bieden richting de toekomst.”

 

Tijdens RMV Hardenberg is er een nieuwe Starterszone in Hal 5 waar nieuwe spelers in de sector zich gaan presenteren aan het grote publiek. Verderop in Hal 5 lanceren Carpigiani Ambachtelijk Benelux en Laan Heiloo het IJsplein. Daarnaast is de Innovatie Award weer terug van weggeweest. De Nederlandse agrarische sector is wereldwijd koploper en kent veel vernieuwende bedrijven, concepten en producten. Om de erkenning te geven die ze verdienen, is de RMV Innovatie Award in een nieuw jasje gestoken. Zowel tijdens RMV Hardenberg als RMV Gorinchem wordt de Innovatie Award publieksprijs uitgereikt. Uiteindelijk strijden alle innovaties van beide beurzen samen om de landelijke RMV Innovatie Award.

 

In Hal 6 wordt een kennistheater ingericht waar een volwaardig driedaags kennisprogramma wordt gepresenteerd door topsprekers uit de sector over de actuele toekomstgerichte uitdagingen. Ook vindt dit jaar op dinsdag 25 oktober voor het eerst het openingssymposium plaats. Binnenkort maakt de organisatie de eerste sprekers en onderwerpen bekend. Verder keert het POAH!-plein terug op de beurs. In samenwerking met Nieuwe Oogst komen er weer oude en nieuwe trekkers te staan. Hier wordt de technologische ontwikkeling van de sector gepresenteerd. Het POAH!-plein is in Hal 6.

 

RMV Hardenberg is op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 oktober 2022 te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.rmv-hardenberg.nl.

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top