Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

RMV Hardenberg bezocht door bijna 15.000 bezoekers

HARDENBERG – De afgelopen editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Hardenberg is op 26, 27 en 28 oktober 2021 bezocht door 14.710 bezoekers. Alle zeven beurshallen werden weer ingezet voor het grootste agrarische vakevenement in Nederland waar 291 exposanten dit jaar aan deelnamen. Een nieuw initiatief op RMV Hardenberg was het kennisplatform Smart Animal Farming dat in de komende jaren verder uitgebreid wordt.

 

“Het was fantastisch om weer zoveel agrariërs te mogen verwelkomen op de beurs! Na een jaar noodgedwongen overslagen te moeten hebben vanwege corona, was de behoefte om elkaar weer fysiek te ontmoeten groter dan ooit. Met het verplichte coronatoegangsbewijs was het even afwachten wat dit zou betekenen voor de belangstelling voor de beurs, maar met meer dan 14.000 bezoekers zijn we tevreden. Bovendien hoorden we van exposanten dat de kwaliteit van de bezoeker erg goed was, omdat men heel doelgericht de beurs kwam bezoeken”, zegt Lucas van’t Hof namens RMV Hardenberg.

 

Dit jaar heeft beursorganisator Easyfairs de eerste stappen gezet voor het nieuwe kennisplatform Smart Animal Farming. Dit nieuwe initiatief komt terug op alle vier de agrarische beurzen van Easyfairs in Nederland: Dutch Poultry Expo, Dutch Pork Expo en Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem. Dat houdt in dat iedere beurs wordt afgetrapt met een openingsdebat over de toekomst van de veehouderij in samenwerking met vakblad Nieuwe Oogst en vakblad Varkens met Esther de Snoo (hoofdredacteur van o.a. Nieuwe Oogst en Varkens) als tafelhost. Verder organiseert Easyfairs ook een eigen Smart Animal Farming symposium op de andere beursdagen met het thema ‘Slim en rendabel naar een emissieloze landbouw’. Van ’t Hof: “Dit kennisplatform is goed ontvangen en wij gaan dit voor het komende jaar verder uitbreiden naar een platform waar de veehouder het gehele jaar door kennis kan ophalen en delen.”

 

De volgende editie van RMV Hardenberg is op 25, 26 en 27 oktober 2022. Eind deze maand vindt eerst nog RMV in Evenementenhal Gorinchem plaats op 23, 24 en 25 november 2021. Voor meer informatie: www.rmv-hardenberg.nl of www.rmv-gorinchem.nl.

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucas van’t Hof, Head of Events Agriculture. Tel.: 0523-289858, e-mail: lucas.vanthof@easyfairs.com.

 

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top