Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Nieuw op RMV: Het Multifunctionele Landbouwplein

Ben je melkveehouder en op zoek naar manieren om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden? Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheden van multifunctionele landbouw? Ontdek nu alle mogelijkheden en belangrijke overwegingen bij deze veranderingen. Bezoek het Multifunctionele Landbouwplein tijdens RMV Hardenberg en RMV Gorinchem voor antwoorden op al jouw vragen.

 

Multifunctionele landbouw omvat agrarische bedrijven die naast hun primaire productie ook uitbreiden naar bijvoorbeeld een boerderijcamping, een zorgboerderij, een boerderijwinkel, melkverwerkingstechnieken of agrarisch natuurbeheer. Tijdens de komende editie van RMV Hardenberg hebben we een speciaal plein ontwikkeld waar verschillende exposanten je meenemen in de mogelijkheden van multifunctionele landbouw.

 Denk je eraan om een boerderijwinkel te starten? Of wil je graag een boerderijcamping naast je huidige bedrijf opzetten? Ben je geïnteresseerd in het verwerken van melk op je eigen bedrijf? Voor al deze mogelijkheden ben je van harte welkom op het Multifunctionele Landbouwplein.

Op bezoek bij Circo Lodge: producent van duurzame accomodaties

Op de komende editie van RMV Hardenberg wordt het Multifunctionele Landbouwplein geïntroduceerd. Circo Lodge is aanwezig op het Multifunctionele Landbouwplein met hun duurzame accommodaties. Circo Lodge ontwikkelt duurzame lodges die zij zelf ook op hun eigen boerderijcamping De Boergondiër in De Krim hebben staan. Eigenaresse Jolanda Theisens neemt je in deze video mee in de ontwikkeling van hun boerderijcamping.

Exposanten Multifunctionele Landbouwplein

Wil je meer weten over alternatieve inkomstenbronnen binnen de melkveesector? Breng dan een bezoek aan de stand van ACN Vending. Zij kunnen je alles vertellen over vendingmachines die perfect passen bij een boerderijwinkel. Als je overweegt om een boerderijcamping te starten, moet je zeker langsgaan bij Circo Lodge. Zij maken duurzame lodges in de vorm van melkbussen en delen graag hun eigen ervaringen met boerencampings, zorgboerderijen en bijbehorende akkerbouwactiviteiten.

 

Voor informatie over wet- en regelgeving met betrekking tot het uitbreiden van je bedrijfsactiviteiten, kun je terecht bij RVO. Prosu zal iedere beursdag podcasts opnemen met de deelnemende bedrijven van het Multifunctionele Landbouwplein, dus kom gerust langs en luister mee. Binnenkort worden de andere deelnemende exposanten van het Multifunctionele Landbouwplein bekendgemaakt.

Scroll naar top