Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Nieuw op RMV: Het Multifunctionele Landbouwplein

Ben je melkveehouder en op zoek naar manieren om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden? Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheden van multifunctionele landbouw? Ontdek nu alle mogelijkheden en belangrijke overwegingen bij deze veranderingen. Bezoek het Multifunctionele Landbouwplein tijdens RMV Hardenberg en RMV Gorinchem voor antwoorden op al jouw vragen.

 

Multifunctionele landbouw omvat agrarische bedrijven die naast hun primaire productie ook uitbreiden naar bijvoorbeeld een boerderijcamping, een zorgboerderij, een boerderijwinkel, melkverwerkingstechnieken of agrarisch natuurbeheer. Tijdens de komende editie van RMV Hardenberg hebben we een speciaal plein ontwikkeld waar verschillende exposanten je meenemen in de mogelijkheden van multifunctionele landbouw.

 Denk je eraan om een boerderijwinkel te starten? Of wil je graag een boerderijcamping naast je huidige bedrijf opzetten? Ben je geïnteresseerd in het verwerken van melk op je eigen bedrijf? Voor al deze mogelijkheden ben je van harte welkom op het Multifunctionele Landbouwplein.

Op bezoek bij Circo Lodge: producent van duurzame accomodaties

Op de komende editie van RMV Hardenberg wordt het Multifunctionele Landbouwplein geïntroduceerd. Circo Lodge is aanwezig op het Multifunctionele Landbouwplein met hun duurzame accommodaties. Circo Lodge ontwikkelt duurzame lodges die zij zelf ook op hun eigen boerderijcamping De Boergondiër in De Krim hebben staan. Eigenaresse Jolanda Theisens neemt je in deze video mee in de ontwikkeling van hun boerderijcamping.

Multifunctionele Landbouwplein - ABAB

ABAB is aanwezig op het nieuwe Multifunctionele Landbouwplein.

 

Wil je zekerheid over de omzet? Groeien in aantallen melkvee is op veel plekken moeilijk haalbaar. Dat betekent dat je moet zoeken naar alternatieven. Daar zijn tal van mogelijkheden voor. Die kunnen liggen in onder andere technische verbeteringen of verbreding door bijvoorbeeld verkoop aan huis, kinderopvang of toerisme. Bezoek ABAB op stand MFL4

Dairy Training Centre (DTC) Praktijkschool Oenkerk

Dairy Training Centre is aanwezig op het nieuwe  Multifunctionele Landbouwplein. 

 

Wil jij op een praktische manier je kennis vergroten? Om duurzamer, diervriendelijker, efficiënter, gespecialiseerder of winstgevender te boeren? DTC is hét (inter)nationale trainingscentrum voor de melkveehouder en melkverwerker. Bezoek DTC op stand MFL2

Exposanten Multifunctionele Landbouwplein

Wil je meer weten over alternatieve inkomstenbronnen binnen de melkveesector? Breng dan een bezoek aan de stand van ABAB. Zij kunnen je alles vertellen over andere technische verbeteringen of verbreding door bijvoorbeeld verkoop aan huis, kinderopvang of toerisme. Als je overweegt om een boerderijcamping te starten, moet je zeker langsgaan bij Boerenbed. Bij BoerenBed beleef je van dichtbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Boerenbed ziet het als hun missie om iedereen te leren begrijpen waar voedsel vandaan komt en welke rol boeren spelen in onze samenleving. 

 

Wil jij op een praktische manier je kennis vergroten? Om duurzamer, diervriendelijker, efficiënter, gespecialiseerder of winstgevender te boeren? Ga dan langs bij de stand van DTC (Hét (inter)nationale trainingscentrum voor de melkveehouder en melkverwerker). Wil je daarnaast meer weten over het verwerken van zuivel tot ijs? Ga dan langs bij ijswinkel.nl. Ook zal Prosu iedere beursdag podcasts opnemen met de deelnemende bedrijven van het Multifunctionele Landbouwplein, dus kom gerust langs en luister mee. 

Scroll naar top