Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Lely, Kopros en Hanskamp genomineerd voor landelijke RMV Innovatie Award

HARDENBERG/GORINCHEM – Tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg en Gorinchem werden afgelopen najaar de Innovatie Award publieksprijzen uitgereikt. Uit alle genomineerde innovaties van deze publieksprijzen heeft de vakjury nu de top drie genomineerde innovaties bekendgemaakt die meedingen naar de landelijke RMV Innovatie Award: Lely, Kopros en Hanskamp. De uitreiking is op 25 januari 2024, de winnaar van de landelijke Innovatie Award wordt verrast op locatie.

 

Tijdens de RMV-beurzen kon er gestemd worden voor de publieksprijzen. Dit gebeurde online via de website en in de Tunnel van de Toekomst op de beursvloer. De winnaar van deze landelijke RMV Innovatie Award wordt uitgekozen door een onafhankelijke vakjury. Deze bestaat uit Pieter Stokkemans (redacteur veehouderij bij Nieuwe Oogst), Jan Vullings (Hoofdredacteur o.a. Boerderij | Food&Agribusiness), Lucas van’t Hof (Head of Cluster Agri, Groen & Horti bij beursorganisator Easyfairs) en Judith de Vor (Melkveehouder en spreker).

 

Lely is genomineerd met haar innovatieve Lely Exos, de eerste autonome oplossing voor het oogsten en voeren van vers gras. Kopros is een integrale oplossing voor maximale reductie van ammoniakemissies zonder stalaanpassingen. Hanskamp is de derde genomineerde met haar VrijLevenStal in combinatie met BeddingCleaner. Een VrijLevenStal is een stal zonder beton, staal en roosters, maar mét een fijne ligbedding zodat een optimaal leefklimaat ontstaat voor de koe.

 

De vakjury beoordeelt de drie finalisten op verschillende criteria, zoals het onderscheidend vermogen, hoe vernieuwend het product is, of het inspeelt op actualiteiten uit de sector en hoe het de sector vooruit helpt.

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top