Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Exposant aan het woord: VCF Trainingen

Welkom terug VCF Trainingen! VCF Trainingen was in 2022 weer aanwezig op RMV Gorinchem en zal dit najaar aanwezig zijn op beide edities van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem. Wij gingen in gesprek met de directeur van VCF Trainingen, Cristian van Dinther. We spraken over de toekomstambities van het bedrijf en hoe een beursdeelname hier aan kan bijdragen.

 

VCF Trainingen B.V. uit Oss is een gespecialiseerd opleidings- en trainingsbureau in de logistieke sector. Met zo’n 25 enthousiaste medewerkers richten zij zich op trainingen, met name kennisoverdracht. In de vee- en pluimveetransportsector is VCF marktleider in hun vakgebied. Ze timmeren hard aan de weg met een erkende mesttransportcursus binnen de loonwerkbranche en mesttransportsector. “Wij zorgen dat alle cursisten met een lach naar buiten gaan en tevens weer wijzer zijn geworden in hun specifieke vak”, aldus Cristian van Dinther.

 

De opleider biedt nascholingscursussen aan, zowel theorie als praktijk, voor Code 95. Verder hebben ze een breed aanbod veiligheidstrainingen zoals VCA, BHV en hef- en reachtruckopleidingen. Cursisten komen ook naar VCF Trainingen voor hun erkende certificaat Chauffeur Veetransport of Pluimveetransport. De trainers van VCF zijn allemaal mensen uit de praktijk, die weten wat er speelt in de sector en waar ze het over hebben.

Cristian van Dinther kijkt positief naar de toekomst. Het doel is een gestage groei en het versterken van de marktpositie als specialist. Dit doen ze onder andere door jaarlijks in samenwerking met specialisten uit de branche nieuwe cursussen te ontwikkelen. Een belangrijk aspect van deze nieuwe cursussen is dat ze inspelen op actuele uitdagingen uit de sector.

 

De deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen draagt bij aan de groeiambities van VCF Trainingen. “Onze beursdeelname hebben wij als zeer positief ervaren. De naamsbekendheid van VCF Trainingen wordt hierdoor vergroot en onze marktpositie versterkt. We laten zien aan de sector waar we voor staan en gaan graag in gesprek met potentiële klanten om maatwerk-cursussen te leveren. Een aantal van deze nieuwe contacten hebben wij na de beurs bezocht, wat direct geleid heeft tot nieuwe klanten. Wij zijn blij, we hebben onze taak zeker volbracht.”

Tijdens RMV Hardenberg en RMV Gorinchem 2023 wil VCF Trainingen verder bouwen aan de toekomst en voortzetten waar ze gebleven zijn. Cristian heeft al nagedacht over wat er dit jaar tijdens de beurzen gepresenteerd zal worden. “Een cursus reinigen en ontsmetten van veewagens. Deze cursus is mede opgezet door sectorgenoten, en is erkend door CBR & CCV, QLT en Vee- en Logistiek Nederland.” VCF Trainingen is tijdens RMV Hardenberg te vinden in Hal 7 op stand 704 en tijdens RMV Gorinchem op stand E206.

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top