Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Exposant aan het woord: Middelwijk Meppel

Dit najaar zullen Evenementenhal Hardenberg en Evenementenhal Gorinchem weer in het teken staan van de agrarische sector tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. RMV is dé plek waar toeleveranciers voor de agrarische sector hun producten en diensten in slechts drie dagen tijd onder de aandacht brengen bij de hele melkveesector.

 

Een van de exposanten van RMV Hardenberg en RMV Gorinchem is Middelwijk Meppel. Middelwijk Meppel is exposant in de categorie agri producten, een van de top 5 interessegebieden van bezoekers. De groothandel is al jaren aanwezig op RMV en zal ook in 2023 weer deelnemen. Wij gingen in gesprek met Henk Bisschop, inkoper bij Middelwijk Meppel.

 

Middelwijk Meppel is totaalleverancier voor onder andere de land- en tuinbouw. De voorraadhoudende groothandel verdeelt haar artikelen over retailers en heeft een breed assortiment specifiek voor de agrarische sector. De doelgroep van Middelwijk Meppel is de retail in Nederland, maar indirect natuurlijk de eindgebruiker.

Het assortiment van Middelwijk varieert van bezem- en borstelwerk, afrastering en bestrijdingsmiddelen tot ijzerwaren, gereedschap en chemicaliën. “Juist door dit brede assortiment onderscheidt Middelwijk Meppel zich in de markt. Retailers hebben de mogelijkheid een ‘complete winkel’ te vullen met de artikelen van Middelwijk Meppel”, aldus Henk Bisschop.

 

Bij Middelwijk Meppel wordt er zeer positief teruggekeken op de deelname aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2022. Een goede relatie met betrouwbare partners zoals Kerbl, Ako en Vink is van groot belang voor de groothandel. Tijdens de beurs hebben ze veel bestaande relaties ontmoet, goede gesprekken gevoerd en het netwerk flink uit uitgebreid. Er was veel animo voor het concept en de producten van Middelwijk, dat is natuurlijk super om te zien.

 

Omdat de beursdeelname in 2022 en voorgaande jaren een succes was, is Middelwijk Meppel in 2023 weer van de partij tijdens de 27e editie van RMV Hardenberg en de 16e editie van RMV Gorinchem. De groothandel heeft tijdens beide edities een stand op een mooie centrale locatie in de hal. Er wordt nog nagedacht over de producten die dit jaar centraal zullen staan tijdens de beursdeelname. Wel staat vast dat innovatieve producten een van de aandachtspunten zullen zijn.

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top