Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 26, 27 & 28 november 2024

Exposant aan het woord: Farmstore

Importeur, fabrikant en ontwikkelaar Farmstore is al jaren aanwezig op RMV Hardenberg om in contact te komen met de actieve, ondernemende veehouder die efficiënt wil voeren. Wij gingen in gesprek met Hans Peters en Wiebe Bergsma van Farmstore om meer te weten te komen over het assortiment machines, de groeiambities en natuurlijk wat ze zullen presenteren tijdens RMV Hardenberg 2023.

 

Als importeur van landbouw- en veeteeltmachines van zo’n 15 toonaangevende merken zoals Storti, Quicke en Monosem heeft Farmstore een belangrijke positie in de markt. De merken die Farmstore vertegenwoordigt zijn gespecialiseerd in o.a. precisie zaaien, voer mengen, grondbewerking, kunstmest strooien, mechanische onkruidbestrijding, beregening en werkzaamheden in en om de boerderij door middel van voorladers.

 

Het assortiment van Farmstore bestaat onder andere uit machines voor de veehouderij, akkerbouw en loonwerk. Voor de veehouderij biedt Farmstore onder andere Storti voermengwagens, Bélair Zeroe Graze maaiwagens, Quicke voorladers, Jeantil stroverdelers en grondbewerking van Agrator en Alpego. Voor akkerbouw en loonwerk bieden ze onder meer Monosem precisiezaaimachines, Perrot beregeningshaspels en Sulky kunstmeststrooiers, zaaimachines en grondbewerking aan.

Farmstore richt zich op veehouderijbedrijven die efficiënt en met oog voor een maximaal resultaat willen voeren. Ook deze doelgroep willen ze bereiken tijdens RMV Hardenberg. Farmstore is een service-gerichte organisatie met kennis van voeren en kwalitatief goede merken. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 25 jaar en heeft een groot netwerk opgebouwd.

 

“In de toekomst willen we blijven groeien op een gezonde manier, zodat wij een nog betere partner voor de veehouder, akkerbouwer en loonwerker kunnen zijn. Om deze groei te realiseren is het belangrijk dat wij in contact komen en blijven met actieve veehouders die plannen hebben op het gebied van voeren, zodat wij met ze mee kunnen denken”, aldus Hans Peters. Dit is een van de redenen dat Farmstore ook in 2023 weer aanwezig is op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen.

 

Wat Farmstore dit jaar zal presenteren tijdens RMV hebben Hans Peters en Wiebe Bergsma al over nagedacht. Dit zullen onder andere de Storti zelfrijdende verticale voermengwagen, de Storti horizontale voermengwagen en de Quicke Silocut kuilhappers zijn.

Deel dit bericht

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de rundveesector? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top