Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Het is bijna zo ver; de rundvee mechanisatie vakdagen in Gorinchem komen er aan!
Alliance BV

Het is bijna zo ver; de rundvee mechanisatie vakdagen in Gorinchem komen er aan!

Zoals u van ons gewend bent, zal ook Alliance hier aanwezig zijn met een stand. Dit jaar willen we aandacht besteden aan een aantal actuele en innovatieve onderwerpen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Haspagras
Haspagras is een formule speciaal ontwikkeld voor toepassing op grasland. Het is is een kali-, calcium-, sulfaatmeststof verrijkt met ammoniumstikstof. Doordat de stikstof wordt toegepast in ammoniumvorm, is deze veel minder gevoelig voor uitspoeling dan bijvoorbeeld een KAS.

Toediening van Haspagras zorgt voor een actiever bodemleven, verbetert de pH-waarde van de bodem en verhoogt het waterbergend vermogen. Haspagras is, net als Haspargit, een los gestort product wat kan worden toegediend met een schotelstrooier met bandaanvoer.

Kalk producten
Alliance levert diverse soorten vochtige en droge kalkmeststoffen. Er zijn diverse formules beschikbaar, met en zonder magnesium. Op de beurs heeft u de mogelijkheid om deze verschillende kalkmeststoffen te bekijken en informatie in te winnen over de voor u geschikte kalkmeststof.

Eiwit van eigen bodem; Klimbonen met mais, veldbonen met tarwe
Afgelopen jaar heeft Alliance proeven gedaan met klimbonen in mais en de teelt van veldbonen – ook in combinatie met tarwe. Innovatieve teelten die wellicht een mooie optie kunnen biedden voor het telen van eiwit op eigen bodem. We vertellen u op de beurs alles over de resultaten en mogelijkheden voor de toekomst!

Wintergroen proti
GP wintergroen proti is een groenbemester/vanggewas van hoge kwaliteit, die de bodem verbetert en eveneens te gebruiken om in het voorjaar een snede hoogwaardig ruwvoer te oogsten. De unieke samenstelling van het mengsel zorgt voor veel boven- en ondergrondse massa, hetgeen resulteert in een hoge drogestofproductie. De vlinderbloemigen verhogen het eiwitgehalte van de drogestof.

Speciale beurs actie
Alleen op de beurs kunt u gebruik maken van onze beursactie, waarbij u een gratis bodywarmer krijgt. Mis deze actie niet en kom vooral even bij ons langs!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top