Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Profinrg BV

ProfiNRG

Over ons

Wij delen uw streven naar een duurzame toekomst door de versnelling van de energietransitie. Onze focus ligt op innovatie, samenwerking en kennisdeling. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van zonne-energie installaties en (waterstof)opslagsystemen een essentiële bijdrage levert aan een CO2-neutrale energievoorziening.

Nieuws

Vacatures

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZONNEPARKEN

Sunvest, een dochteronderneming van ProfiNRG, is een van de leidende project ontwikkelaars van zonneparken in Nederland. Sunvest is een van de leidende projectontwikkelaars van zonneparken in Nederland. Sunvest
onderscheid zich door het ontwikkelen en exploiteren van “Natuurlijke” Zonneparken. Natuurlijke Zonneparken zijn parken, die zeer goed landschappelijk en maatschappelijk zijn ingepast in hun omgeving. Met deze werkwijze heeft Sunvest in korte tijd in Nederland een portfolio opgebouwd van meer dan 500 MW aan zonneparken. Recentelijk is er besloten om ook actief te worden op de Belgische en Franse markt. Voor de Nederlandse markt zoeken we een business development manager.

Vacature bekijken

Meewerkstage Sales

ProfiNRG is één van de leidende en meest succesvolle zonne-energie bedrijven in Nederland, gevestigd in Utrecht. ProfiNRG richt zich vooral op grootschalige projecten. We zijn een van de weinige Nederlandse partijen die grotere zonneparken bouwt en onderhoudt.

Omschrijving
Als sales stagiaire van ProfiNRG ondersteun je het sales team met alle voorkomende werkzaamheden, waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen een gedreven team. Je ontzorgt je collega’s door commerciële werkzaamheden te verrichten, zoals het voeren van eerstelijns verkoopgesprekken, het verzamelen van data en het maken van ontwerpen van zonnesystemen voor grootzakelijke klanten. Uiteraard krijg je de begeleiding die erbij hoort en een gedegen inwerkperiode. Daarnaast geven we je de ruimte om te werken aan eigen opdrachten. Samen werken wij naar een goed resultaat zodat jij je stage positief kan afronden.

Vacature bekijken

ERVAREN SERVICEMONTEUR VOOR DE ENERGIETRANSITIE

ProfiNRG is één van de leidende en meest succesvolle (zonne) energiebedrijven in Nederland, gevestigd in Utrecht. ProfiNRG is meer dan 10 jaar actief met het ontwikkelen, verkopen, realiseren en onderhouden van grootschalige zonne-energiesystemen op daken en op grond in Nederland. Vanwege de aanhoudende groei en toenemende complexiteit van onze projecten zijn wij op zoek naar een ervaren servicemonteur als versterking voor ons team operation & maintenance. Als ervaren servicemonteur coach je de andere monteurs en zorg je voor het technisch optimaal functioneren van al onze zonne-energiesystemen. ProfiNRG is een snel groeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top