Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

LTO Noord/LTO Ledenvoordeel/Nieuwe Oogst
LTO Noord / AgriPers

LTO Noord/LTO Ledenvoordeel/Nieuwe Oogst

Over ons

LTO Noord zet zich in voor de belangen van bijna 22.000 boeren, tuinders en ondernemers in de agrarische keten. Het merendeel van onze leden is producent van voedsel, sierteeltproducten of energie en draagt daarnaast zorg voor het landschap. Wij gaan de dialoog aan met de overheid. We verbinden de agrarische sector met burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor de samenleving betekent.

LTO Ledenvoordeel maakt zich sterk voor agrarische ondernemers die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB. Daarnaast hebben we afspraken met andere organisaties, waarvan de leden ook gebruik maken van het aanbod, zoals Glastuinbouw Nederland, POV, NOP, KAVB en VGB en Plantum. Wij onderhandelen met leveranciers namens en voor alle leden. Zo benutten wij de kracht van het collectief optimaal. Dit resulteert in voordeel voor onze leden: scherpe tarieven, betere leveringsconditie en betere service.

Nieuwe Oogst is het multimediale platform van de regionale land- en tuinbouworganisaties LTO Noord, ZLTO en LLTB en wordt in hun opdracht uitgegeven door AgriPers. Nieuwe Oogst informeert boeren, tuinders en vakgenoten over nieuws en ontwikkelingen in alle sectoren en regio’s en kent het hoogste bereik en lezerswaardering van alle agrarische vaktitels in Nederland.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top