Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Kalfsupport B.V. / Klaremelk B.V.
Kalfsupport B.V. / Klaremelk B.V.

Kalfsupport B.V. / Klaremelk B.V.

Over ons

Uw kalveropfok is onze uitdaging! Wilt u de kalveropfok verbeteren, maar weet u niet hoe? Dat zijn de momenten waarop wij graag in actie komen. Wij komen niet om kritiek te geven. Maar wij willen samen met u het kalveropfokproces stap voor stap doorlopen om het zo te optimaliseren. Kalfsupport is een platte organisatie, waardoor de lijntjes binnen het bedrijf kort zijn. De medewerkers zijn betrokken en flexibel. We delen onze kennis met elkaar en we ondersteunen elkaar waar nodig, daardoor kunnen wij u advies op maat geven bij uw kalveropfok.

We zijn ervan overtuigd dat met de juiste werkwijze en de juiste producten de kalveropfok binnen elk melkveebedrijf geen ondergeschoven, lastig onderdeel hoeft te zijn, maar juist een mooie start naar productieve melkkoeien. Met veel enthousiasme en professionaliteit staan we klaar om samen met u uw kalveropfok naar een hoger niveau te brengen!

Voor het advies en de begeleiding met betrekking tot de kalveropfok rekenen wij geen kosten. De enige voorwaarde die wij stellen is dat u de benodigde producten voor de opfok van uw kalveren bij ons afneemt. Welke producten kunt u afnemen bij Kalfsupport? Kalvermelkpoeder*, krachtvoer & jongveemineralen, en opfokbenodigdheden.

*Kalfsupport is de exclusieve dealer van de Maxilac kalvermelkpoeders van Klaremelk.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top