Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

HuizingHarvest B.V.
HuizingHarvest B.V.

HuizingHarvest B.V.

Over ons

Bij HuizingHarvest zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren, testen, aanpassen en assembleren van landbouwmachines. Ongeveer 15 jaar geleden zijn we begonnen. Sindsdien zien we dat onze technische kennis en praktische ervaring van grote waarde zijn voor onze klanten, en dit vormt de basis van ons bedrijf.

We begrijpen wat technische en agrarische bedrijven nodig hebben en richten ons op maatwerkoplossingen om de prestaties van onze klanten te verbeteren. Deze werkzaamheden voeren we uit vanuit ons hoofdkantoor in Emmen en ook vanuit onze tweede vestiging vlakbij Melbourne, Australië.

Binnen HuizingHarvest is er een nauwe samenwerking tussen HuizingHarvest Jobs en HuizingHarvest Projects. Ze zijn als twee delen van hetzelfde geheel, samen vormen ze de kern van wie we zijn.

Ons team van technische experts bij HuizingHarvest Projects werkt wereldwijd aan projecten voor onze klanten, waarbij we innovatieve oplossingen ontwikkelen en onze technische kennis toepassen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Tegelijkertijd streeft HuizingHarvest Jobs ernaar jong talent te inspireren en te begeleiden in hun (buitenland) carrière. Of ze nu op zoek zijn naar professionele posities of seizoenswerk, onze jobsafdeling vult vacatures in, zowel binnen ons eigen team als bij onze opdrachtgevers. 
En wanneer de avonturiers na een leerzame periode, besluiten om zich bij ons team te voegen, integreren ze naadloos in het team van HuizingHarvest Projects.

Samen versterken ze ons team en dragen bij aan de doorontwikkeling van landbouwtechniek wereldwijd.

Nieuws

Vacatures

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

HuizingHarvest werkt wereldwijd om fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven te ondersteunen. We zijn actief in meer dan 70 landen. Onze collega’s reizen de wereld rond naar onze klanten om technische werkzaamheden te verrichten aan landbouwvoertuigen. Zoals het inbedrijfstellen, testen en demonstreren. Het complete team bestaat uit ongeveer 35 collega’s.

Sinds een aantal jaren zijn wij ook gevestigd in Australië, waar onze ruime werkplaats gevestigd is in de omgeving van Melbourne, in New Gisborne (Victoria). Het jaar rond werken we hier aan mooie projecten voor verschillende fabrikanten van landbouwmachines. Ga jij voor deze avontuurlijke baan?

Wat doe je als assemblage monteur?

Samen met je collega’s assembleer je agrarische machines, zoals bijvoorbeeld hele grote zaaimachines. In Australië werk je in een internationaal team van ongeveer 10 medewerkers. Omdat wij niet merk-gebonden zijn, doe je hier ervaring op doet met sleutelen aan diverse machines.

Vacature bekijken

Internationaal monteur agrotechniek

Wat doe je als internationaal monteur agrotechniek?
Bij ons werk je op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers aan de nieuwste machines. Op locatie bij de klant verricht je werkzaamheden aan bijv. tractoren, combines en hakselaars. Vaak is dit een fabrikant, maar het kan ook een landbouwbedrijf zijn.

Omdat we merk-ongebonden zijn kun jij hier breed ontwikkelen. En wil jij je ergens in specialiseren? Dan kan dat uiteraard, bijvoorbeeld in een bepaalde techniek of in het testen.

Het soort projecten waarop je wordt ingezet is altijd in overleg met jou en uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Je werkt een bepaald aantal projecturen op jaarbasis. Dit betekent dat je dit in overleg kan combineren met een bedrijf thuis en in een wat drukkere periode vrij kunt worden gepland.

In de wintermaanden is er geen veldwerk, dus dan ondersteun je in fabrieken en werk je aan modificaties en updates.

Vacature bekijken

Internationaal projectmedewerker agrotechniek

Bij HuizingHarvest werk je op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers zoals fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven. Met jouw expertise verricht je daar technische werkzaamheden aan bijvoorbeeld tractoren, combines en hakselaars. Bij fabrikanten gaat het hierbij vaak om het testen of demonstreren; bij grootschalige landbouwbedrijven gaat het meer om optimalisatie. Ook train je de landbouwers en hun medewerkers in het juiste gebruik en onderhoud van de machines.

Omdat we merk-ongebonden zijn kun jij hier breed ontwikkelen. En wil jij je ergens op focussen? Dan kun je je bij ons uiteraard specialiseren, bijvoorbeeld in een bepaalde techniek, in het aansturen van een team of in het testen of demonstreren.

Bij ons werk je een bepaald aantal projecturen op jaarbasis. Dit betekent dat je dit in overleg zou kunnen combineren met een bedrijf thuis en in een wat drukkere periode vrij kunt worden gepland.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top