Evenementenhal Hardenberg | 24, 25 & 26 oktober 2023

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

FertiPlus B.V.
FertiPlus B.V.

FertiPlus B.V.

Over ons

FertiPlus is een KI-bedrijf dat is gespecialiseerd in rundvee KI-producten en diensten. Het bedrijf is op 1 september 1999 als eerste zelfstandige onafhankelijke KI-service opgericht. We zijn inmiddels uitgegroeid van een beginnende KI-service naar een zelfstandige fokkerij-organisatie met ruim 1400 actieve veehouders. Wij begeleiden rundveehouders in Oost-Nederland, Noordoost-Nederland en alles daar tussenin. FertiPlus is een degelijk, no-nonsens bedrijf waar liefhebbers van rundvee werken die over zeer veel kennis, kunde en ervaring beschikken. Wij staan dicht bij de ondernemer en spreken uw taal.

FertiPlus wil de partner zijn voor alles wat direct samenhangt met de vruchtbaarheid van uw rundveestapel. Wij willen rundveehouders in staat stellen om hun bedrijf zo optimaal mogelijk te runnen vanuit hun eigen doelstellingen.
Wij hebben een zeer uitgebreid pallet van producten en diensten. Onze adviesdiensten stellen u in staat een zo optimaal mogelijk bedrijfsresultaat te realiseren. Wij denken mee over de gehele levenscyclus van uw rundvee en uiteindelijk dus over een groot deel van uw bedrijf. In onze dagelijkse praktijk hebben we uiteraard veel contact met de rundveehouder, maar bijvoorbeeld ook met de veevoederleverancier om samen de beste oplossing te realiseren. Wij zijn een degelijk no-nonsense bedrijf waar rundveeliefhebbers werken die uw taal spreken en veel kennis over rundvee en de sector hebben. Wij zijn boeren onder de boeren. In onze vrije tijd zijn veel van onze medewerkers ook actief bezig met rundvee.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top