Evenementenhal Hardenberg | 22, 23 & 24 oktober 2024

Evenementenhal Gorinchem | 28, 29 & 30 november 2023

Faton

Faton

Over ons

Faton, opgericht in 2001, is een vooraanstaand technologiebedrijf dat zich richt op innovatieve luchtzuiveringsoplossingen. Ons doel is om schone en gezonde binnenomgevingen te creëren door gebruik te maken van geavanceerde technologieën.

Ons vlaggenschipproduct, BiPolaire Plasma Ionisatie technologie, is gebaseerd op natuurlijke luchtzuivering en heeft bewezen effectief te zijn in het verwijderen van schadelijke stoffen zoals bacteriën, virussen en ammoniak uit de lucht. Dit draagt bij aan een verbeterde luchtkwaliteit in diverse omgevingen.

Bij Faton begrijpen we de unieke behoeften van verschillende sectoren en streven we ernaar om de luchtkwaliteit te optimaliseren, ongeacht de branche.

Ons team van experts staan klaar om aan specifieke vereisten te voldoen en onze technologie aan te passen aan de behoeften van onze klanten. We zijn trots op onze bijdrage aan het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit en het welzijn van mensen, dieren en planten wereldwijd.

Met Faton kiest u voor luchtzuiveringsoplossingen die effectief, milieuvriendelijk en innovatief zijn. Samen werken we aan een schone en gezonde toekomst voor binnenomgevingen overal ter wereld.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top